Så där då!

Ja nu kallar duschen på mig strax, Skall försöka plugg alite sen medans håret torkar så jag inte ser ut som ett trolli morgon när vi går ut och träffar Marie och William :-D Skulle ju intevara så trevligt att skämma ut dem så haha. Nä jag brukar vara snäll och ta på mig min basker då hihi lite snäll får man ju var hahaha.
 
Nu i kväll har jag äntligen sett på F-Word tråkigt nog var det, det sista programmet på länge :-(mkt tråkigt faktiskt gillar ju hans program men får se fram emot torsdagarna på ttean kl 22:00 då Hells Kitchen är:-D inget man får missa nä nä det är ett program jag ser känner mig lite som Gordon faktiskt elak liten typ i köket haha :-D

Finderar på vad jag skall ta ut för mat till i morgon ? Vad är jag sugen på är ju inte hemma vid lunch så till kidsen får jag nog fixa ett mellanmål av något slag , får bli en sväng förbi willys eller något på väg till Maries tandläkare, banan och en mjölk kanske? hmm hommer nog på något bra under min dusch kanske :-) det är ju alltid smaskigt och enkelt med frukt . Men jag kommer nog på något som sagt.

Skall ha barnen hemma i morgon då det är planeringsdag på deras förskola i morgon men på tisdag blir det Till förskolan igen och jag skall till plugget har en uppgift att göra klart då infr den stora tentan på torsdag bävar inför den buhuhu....villinte är rädd för underknnt då detta vart en djävligt förvirrad kurs.

Nä sussa så sött så hörs vi kanske i morgon har nog inte så många läsare hahaha

Skyltsöndag

Ja idag var det ju den där skyltsöndagen alla tjatar om så jag barnen och Marie och sötnosen William traskade ner til stan för att kolla i läget där nere, vi fick ärtsoppa, gröt julskinka och pepparkakor barnen fick även varsin klubba:-) sen fikade vi på café Oden och sen tog vi en sväng förbi farbror tomten där barne fick godispåsar mumms. Sen gick vi runt lite i affärerna och så hamnade vi ute i genoch åt kortv, kännsom man bara åtnu när jag skriver hah amatvrak som jag är inte konstigt man´nte blir smal hihi. Sen gick vi in på BR ädr jag shoppade pärlplattor tillThea så vi kan pärplatta nån dag :-)
sen tog vi en mysig promenx hem til lmig ädr vi smaskade pepparkakor, julmust och saffranslussekatter :-) är ju dessa godsaker man vräker i sig nu ju :-D mumma.
Fick laga middag sen när Marie och hennes underbara son William.  Det fick bli spagetti med tomatsås med vitlök och mina berömda köttbiffar med oliver, fetaost, tomater lök och så naturligtvis vitlök ja blandföärs var ju i oxå haha. ÅHH Va gott det var men nu lluktar man väl vvitlök i 3 år haha. Men det var det väl värt älskar Vitlök mumms mumms mumms

Nu skall jag äta massa godis köpte mängder i fredags ocgh varflör spar ahihi? kanske kan bli dårigt eller???



godis i massor

Nä nu blev jag extremt gottesugen så det blir att kutta till soffan med godisskålen i näven och kl 20.00 kommer f-word MÅSTE se Älskar Gordon Ramsy såå härligt kille haha :-D

Läggdags

Ja klockan är lite väl mkt just nu så jag bör väll hoppa till sängs men ja ja jag får väl väcka micke han sover så sött på soffan hör jag:-)
I morgon skall jag ner till stan på skyltsöndagen och då skall jag förhoppningsvis träffa William och Marie som vi bara träffade en kortis i dag :-) Saknar dem otroligt mycket blir inte att vi ses något nästan nu när vi pluggar, men i morgn hoppas jag vi kan ses. Jag fick tyvärr sjukskriva mig då min högerarm är kas, är loivrädd för att den är inflamerad men hoppas inte men är den in te bättre på måndag åker jag till vårdcentralen :-)
Nu  skall jag väcke micke och försöka få med honom til sängen Godnatt.

julpyntat här hemma


hur får man snygg design som alla andra har?

jag har så¨åå tråkig :-(

Välkommen till min nya blogg!

ja då gör ett försök att bil bloggar:-)

RSS 2.0