Nyårsafton 2008

Jaha då var dagen här sista dagen på året, och man skall fira den hemma laghom skoj, men men får se till att fixa barnvakt nästa år så vi får gå ut då. Vi får ju god mat idag ändå. Oxfilé med potatisgratäng, fetaostsallad och rödvinsås. efterätt blir chokladmouce (stavning)med crisp och hallon. I kväll blir det hummer toast :-)

Nu skall jag forsätta plugga, lagom skoj på nyårsafton men men måste bli klar

Väntar på lektion!

Ja nu sitter jag här och väntar i skolan på att lektionen skall börja. Tog sovmorgon idag, skulle ha börjat 9.15 men ja  orkade inte gå på den då jag ändå är klar med uppgiften vi skulle göra på lektionen så varför sitta här då och glo in i väggen?

Så vi myste isängen i morse i stället, pappa var lite bakis men inte så att han hade alkohol i blodet men skallen dunkade :-D.

Vi gjorde oss i ordning och åkte till Coop köpte goda ostar, 4 hummrar och ingridienser till chokladmousce "stavning"  som vi skall ha på nyår, måste ju lyxa till det lite :-) så man får njuta lite :-) 
Thea var sugen på glass så vi åt mat i returangen blev köttbullar oh potatis till Thea korv och pommes till Melwin och jag och Micke tog veckanspasta med fetaost, soltorkad tomat basilika och kycklingi gräddsås. SMARRIGT, dock åt jag inte kycklingen haha den fick Micke och barnen smaska på. Sen åkte vi hem och lämmnade matvarorna kidsen sov så Micke sprang upp själv sen var han så snäll och körde mig hit:-)

Nä nu får jag röra lite på mig är så nedrans rastlös, avskyr vänta i skolan, skall ju sitta i lektionssalen i 3 timmar:-(


Skriver mer sen.

Skoldax

Ja då var mitt korta jullov redan slut dax för skolan i mogon 9-16 YES vad jag har längtat, INTE alls ironisk. :-( nä fyy hade hällre vart hemma och myst med la familja. Men men jag är ju ledig på onsdag ;-)

Var i Uddevalla idag shoppade saker till bilen, sen blev det lite god mat  til mig och barnen då Micke är på fest idag ja hanär tro det eller ej på fest på en söndag, men men han skulle dricka lagom han har ju barnen i morgon. Har kollat på Rean efter kläder till mig och kidsen men NOPP iinget verkligen inget fanns, TYPISKT :-( men var inte egentligen ute efter kläder bara min shopping tarm som gillar slösa pengar.

Kvällen....med god mat.....

blev kina för micke och mummsig bakpotatis med ryggbiff och rödvinsås till mig,  Var ju meningen att vi skulle köpt kamera i dag men kompisen kan fixa en nikon 40x till oss MKT billigare samt att den är MKT bättre har 10.2 mp istället för 6.2 som den andra har menmen får se, är sugen men vet inte till 100 % skall få testa den innan sa han :-D. jag  provade ju hans han har en D90 men den är för smaskig i pris men toppen kamera men alltså jag tycker de är bra klumpiga alltså, så vi får se jag tycker min kamera nu är klumpig att bära haha :-D ja fördelen är att den tar 3 bilder per sekund det är ju det jag vill ha en snabb kamera som ger skaprpa bilder och det lovade han att den ger men skall få prova innan :-) nackdelen är ju storleken orkar ju inte dra runt på den kameran var dag man skall fota får ju ryggskott då ju hihi :-d nä men leka med tanken, annars får vi låna hans sa han, om vi är försiktiga :-D haha Nä nu skall jag mysa med Mikael skall snart lägga oss och sussa skall till hans farfar i morgon och gratta honom blir gammal gubbe:-) haha men skall FAN inte vara trevlig mot Mikaels pappa och bror de var tamefan inte trevliga idag, Tobias inledningsreplig var hej på dig den feta julgris. till mig SNÄLLT eller? nä jag sa vill du gå ut eller? Både han och hans far garvade hur fan kännde jag mig tror ni? RASANDE Tina kikade påmig med häpna ögon och gav mig blicken fyy fan djävla idioter 5-10 min senare kom mikael hem TACK gode gud för det, efte rde åkt la vi barne och sen pratade jag och mikael så micke ringde sin far och berättade hur vi känner och det var inget de gillade höra så skall bli lagom skoj att se dem båda i morgon,  Micke sa att han funderar på att bryta kontakten där oxå pga av hur de behandlar Thea, Micke och mig den ända de verkar gilla är Melwin pga av att han är liten tuff kille. ARRRRRRG.....näfyy fan jag är arg, förlåt för mina raseri och fina ord men jag mår SKIT avskyr den familjen den ända jag gillar är miks farfar. och det rä honom jag vill träffa i morgon. INGEN ANNAN. 

Annandagen 2008

ja idag var det annadagen dagarna springer förbi, var ute på överby i dag onch hämtade bilstolnen en Britax/römmer kids plus i färgen robbi såå fin och neutral. den kommer hon sitta gott i sen när hon växt ur den andra stolen men nu har vi den iallfall på vinden. ja inte nu nu, står den i v-rummet:-) visade den för farfar idag och för Tina och Jocke de gilladen alla tre tyckte den var rejäl och säker, som de är, ingen illig skit detta, man köper ju det säkraste man kan till sina älsklingar, finns inget viktigare än säkerheten.

Här är Theas NYA bilstol hon skall ha sen när hon växer ut bilstolen hon har nu. Blev så fin Färgen Robbie en Britax/römmer kid plus.
Vad tycks visst är den fin, samt att hon har ite vilolutning i den :-) och armstöd villket inte izi kiden hade villket vi ser som en fördel då hon sitter rätt mkt i sin stol :-) samt atthon kan ändra armstöden i i sidled ifall hon har overall eller lägger opå sig lite om höfterna( hihi) nä men det är en mkt fin stol :-)
Fakta kring stolen:

Britax Kid plus,flera färger,
succéstolen för barn 4 till 10 år. Barnen sitter som i en rallystol, djupa sidor för maximal säkerhet och komfort. Sittbredden justerbar i 3-lägen på kudden.
Nackskyddet kan höjas och sänkas i elva
olika lägen, med ett enkelt handgreppöverst på ryggdelen av stolen.
Där är ett handtag placerat som med ett enkelt tryck kan lösgöra ryggen så den kan höjas i de olika lägena.
Bältesstolen Kid plus kan lutas i viloläge genom en distans som enkelt fälls ut på baksidan av stolsryggen.
Distansen gör att nedre delen av ryggen flyttas ut från bilsätet och stolen hamnar då i viloläge

Idag har som Sagt Tina och JOcke vart här, micke och jocke var på bandyn idag och jag och Tina var hemma och tjöta:-) mkt trevligt gillar Tina kan tala med allt med henne. Hon bryr sig och lyssnar och ger goda råd, gav mig lite hopp i dga med mina problems, men men varför deppa nä rman kan se glad ut eller?

Nu i kväll skall vi äte kinamat iallafall Micke jag är inte sugen så blir nog bakpotatis ryggbiff och rödvinsås för MIN del :-D


Jul afton 2008.

Ja då var det dopparedagen alias julafton,. Vaknade 6.00 av att busarna kom in i våran säng och myste. var ju bara att pallra sig upp och byta blöja och Ge barnen välling och starta tv:n. Det var ju naturligtvis julprogramm på tv:n. Jag smög in och la mig i sängen igen man får ju ta de små korta stunderna man kanför att få lite sömn. De lät mig ju dock inte sova så länge, inte räknat med et heller ioch för sig. Men den korta stunden jag fick LUGN var skön :-D. Efter att jag pallra mig upp andra gången började vi packa väskan med alla våra kläder. Gick ne rtill bilen och satte kurs mot Främmestad, väl här kom vi in till en skinkdoftande hus MUMMS:-) Märkte dock att någon saknades RONJA hon var ännu inte här varhos in pappa ett tag. Men Thea har dock inte uppfattat det än. Får se när hon gör det. Men hon kommer snart :-) Vi har lagt alla klappar under granen så nu är det fullt där under, men inte många som det står mitt namn på kan jag ana, men 1 vet jag är till mig från Micke :-) Nä nu skall jag försöka hitta på lite skoj, lite jobbigt då det rä typ tv förbud på jul , snacka man har ett bra liv? tv:n regerar kring ens liv.

Julklappsjakt + jobba

Ja det blir till att skynda sig och let julklapp tillgammelfarfar i morgon jag får hoppa in och jobba 11.30-1600 skönt att få jobba lite trodde jag gjort min sissta arbetsdag i år i lördags :-D behövs mkt folk nu i julruchen.

KLAAAAAR

Ja nu är jag klar med prototypen av min digitala berättelse i allfall skall ta medden till skolan på mmåpndag och visa upp hihi HOPPAS dn är okay men varför skulle den inte vara det, jag är ju BÄST! Måste vara lite självsäker nu innan ju l eller hur:-D

Digital berättelse

Håller på att sammla information till min digitala berättelse som skall var klar SENAST den 9:e men det skall nog gå bra bara jag kommer på hur fan jag gör haha

Supersjuk

ja jag känner mig supersjuk idag, har mått skit sen i fredags, då vi var på after Worken, men fan va skoj vi hade blev massa glas tomma där :-) + julmat och julgodis. gotti gott gott. Jobbat i går men fick sjukskriva mig mådde skit på jobbet trodde det var för att det var rätt stressigt vi slog alla säljrekord i går :-d haha så jag trodde det berodde på det men NOPP! Åsa hade 39,7 i feber och i dag kanjag knapopt andas har ont i lungorna ohch bröstet när jag andas men har en viktig lektion i morgon så får sitta för mig själv i morgon snacka skoj i 3 timmar djävla erimit :-( idag handlade vi lite julmat och gjorde julbord, fick då reda på att min lille Knatte inte tål rödbetsallad såg fördjävlig ut kring munne och ägg reagerade han oxå på :-( bra att veta iofs.

Gestaltandet!

Ja gestaltandet i dga blev superbra:-) Lämmnade kidsen på dagsi 8.00 sen gick jag hem och käkade frukost och gick till skolan. Glömde dock en bok och fick n´knalla hem igen SÅÅÅ SKOJ. Var utanför barnens dagis så stod KOmpisen Maries sambo där och lämmnade mat så pratade lite med honom och han frågade om jag ville ha skuts till skolan och ja tackade ja och pratade lite. Skönt att slippa gå när man ändå inet var på bästa humöret på väg till skolan för andra gången på 2 timmar :-(. Så det var snällt och trevligt att tjata lite :-) Väl i skolan började vi gestalta och sen käkade vi lunch innan vi skulle ner ovch bedömmas vi var 4 grupper menjag kan ju älrligt skorva att våran grupp var klart bäst aoch mest pålästa och inlärda VI var bäst haha Efter skolan åkte vi och shoppade på maxi blev massa smaskigt :-) sen åkte vi til Netto och shoppade lite annats smått och gott innan hemmet ropade jo micke åkte förbi Donken var VRÅLHUNGRIG stackarn :-) så jag gick och fixade en dubbel QP och en hapymeal till kidsen så de blev mätta och belåtna. ja jag gjorde ju inte maten själv hah menjag fixade demBilligare iallafall (donken anställd) HAHA nu har jag kommit hem och pluggat tjatat av mig på msn och ja ahh längtar tills på fredag. då skall vi ut och röja på stan YES YES YES.

Lucia firande

Idag har vi övat rollspel eller gestaltat en bra och ett dårligt bemötande, skall spela upp det i morgon och få betygsatt, tror inte det kan bli annat är G då det är det ända vi kan få förutom U som vi inte strävar efter om man säger så, jag och Camilla J är ett par och Mirre och Camilla S är ett par grr vi är sååå snygga:-D får sexa till oss till i morgon hihi :-) Party på fredag föresten skönt att komma ut efter skolan och bara supa skallen av sig inna julfirandet nästa vecka haha. Nä vi skall ta det lungt och bara njuta av att vara ifrån skolan och fira att vi är klara med 2 kurser snart 3:-) det går rätt fort. efterskolan gick jag till panduro och shoppade skall göra kort till Liselottes kommande baby :-D samt tre kompisar till dock vet jag ej könen än men hahah åsa gillar pyssal så började göra ett i kväll till en gosse så hopas någon får en gosse annars får jag fixa en till mig själv haha ;-). Var föri instrationshuset också där det blev shoppat stämplar med. Sen blev det BR där köpte jag tre pepparkaksdräkter för 25 kr st. skall dock lämmna tillbaka en som var PÅ TOK förstor åt min buse Melwin. Sen gick jag till Copp Nära och köpte en tårta som vi skulle ha till efterätt idag fick jag för mig :-) MUMMS den var god. Gick och hämtademinna Troll sen men Tea var ledsen då melwin vart extremt elak idag bitit massor och rivs och är ja helt fucking otroligt elak just nu. Vet inte hur man skal få honom bli sitt snälla vamliga jag. Han är jobbig just nu. Sen när man säger till honom då muckar han med oss och hånar oss med ett stort flin och försöker charma bort det AHH. Stackars Thea hon fick ett stort bitmärke :-(. Sen kom pappsen och hmtade oss när vi var nästintillklara tro han blev glad när det nalkades tårta:-D Väl hemma fick vi laga middag böev potatis holandässås och Laxpinnar :-) MUMMA KADEMUMMA. och den supergoda tårtan till efterätt. mumms fillibabba. sen bytte vi om och åkte till förskolan var fär 17.40 då träffade vi Pia och Ronja med som var med och firade dem, de var sååå fina mina sötisar de sjöng och melwin spexade som han brukar :-) riktig liten tok. min lilla buse, men Thea har stor respekt för hoonom just nu kanske bra det egentligen så elak hon vart mot honom när han vart liten. men de kommer säker bråka mkt genom åren som kommer TRO mig komme rnog avreagera mig här x antal gånger till. Nä nu skal jag sussa sätt i min varma goa säng och drömma om mitt dårliga gestaltande i morgnon haha får bli en BOLL :-D

Förbannad!

Ja just nu är jag tamefan inte ett dug glad. Förstår mig inte på vissa människor längre, de ljuger och hittar på en djävla massa ursäkter nä fyyy fan det tål jag fan inte, va är det för fel på dessa människor kan de inte vara ärliga istället och säga som det är?? Är det så inåthelvete svårt? TYDLIGEN. Idag har jag jobbat hade en toppendag på jobbet:-) Jobbade dock inte så låänge men det var skönt att komma från allt stor trivs på jobbet många underbara filurer där:-) kanske skall me ut i kväll och svira :-) Nu skall jag laga smaskig middag är dok inte på humör har bara go lust att ge en viss person en stor fet smäll på käften just nu det förtjänar den VERKLIGEN. Det är inte första gången det blir såhärr nämligen BLÄ säger jag bara. Shoppade massa fint i gåtr till både mig och barnen hittade sååå snygga toppar och tröjor till mig lika så till Thea och tre par snygga bralls till Thea, Träffade Hanna och Filip där oxå så tjatade en stund :-) Var även på vct med melwin :-( men det visste ju de flesta varför han var där min lilla skrutt:-( stackarn. Ja ja som sagt får la pyssla med maten då innan kidsen svälter ihjäl.

Urk

Vart i skolan idag känndes kl 10.20 att man lika gärna kunnat stanna hemma från den första lektionen urk. nä den var sååå trist. andra lektionen dock var jätte imntressant och rolig har nog alldrig skrattat så mkt på en lektion som jaggjorde idag hihi.

Nytt utseende av bloggen!

JA som ni ser har jag fått ett mycket personligare utseende av min blogg. Det är Nuppi.blogg.se som vart så himmla snäll och go och hjälpt mig ! Stooort tack! Hoppas jag en vacker dag komme rpå hur man gör, fattar inte ett smack hur man gör hihi :-) tur det finns teckniska människor på denna jord som kan hjälpa ettpucka som jag :-d hihi Nä nu skall jag inte vara så självdömmande men ja ja det är inte lätt när man inte vet hur man gör. Nu skall jag tyvärr inte pyssla med detpå ett tag då jag är supernöjd med uttseendet :-) Nu skall jag istället inrikta mig på att hitta min säng och där vet jar att en läxbok ligger och skriker efter att bli färdigläst LAGOM skoj :-D Men det är en mycket intressant bok faktiskt den handlra om hur man lär sig tala inför en grupp och får en starkare och modigare röst Men det viktigaste är att finna sin egna röst. inte det lättaste men massa roliga övningar , min sambo kom in förut och undrade varför jag lät som jag gjorde så han insåg att cd spelaren lät före och jag härmade lite pinigt jag trodde han var ute :-D nä nu kallar sängen GODNATT!!!

Söndag

ja idag är det andra advent och jag har jobbat jobbade i går med urk, vart inget skoj var en mäktig helg vi hade inte riktigt lätt i kök idag då vi hade två nya i kök och det inte för att vara elakt sinkade oss rejält men men vi lite mer rutinerade fick ut allt i lagom fort tempo i allfall utan att bräka allt för mkt haha. Nu skal kidsen strax sova och jag väntar febrilt på det så jag får min pluggtid hihi. Blir ju inte mkt så nu när de är vakna och man nyss käkat massa go mat :-D hihi. Skall kolla på enny lägenhet nu förresten en 4 borta vid barnens förskola:-D skall ringa angående den i morgon.

GODKÄND!!!!

YES YES YES YES!!!! Jag blev godkänd på min inlämmnig YES YES YES jag är sååååå glad hihi!!! Hoppas bara tentan gick lika bra hihi gud va glad jag är hihi ringde Vronika ochTherese direkt efter jag såg mitt resultat hihi YES YES. Så derekt efter jag pratat med dem så åkte vi till maxi och shoppade saker så jag bakar bullar :-) Idag har vi som sagt haft tenta efter Tentan träffade Threse och vi tog en fika och pratade:-) fick reda på att en baby kommit sååå skoj :-) får gratta :-) Sen kollade vi lite i affärer och myste på stan inna vi skilldes åt:-) Fick en present på maxi en julskiva från astridlindgren och 100 kr att handla fölr tackar tackar säger man då:-) Nä nu skall jag strax grädda bullar:-) Skall ha fika med ett par vänne ri morgon innan jag tar på mig och går ut på after work med 4 väninnor på swania :-) ÅHHHH va jag är glad yes yes yes, svårt att uppfatta hah nä typ temat i denna bloggen åhhh va glad jag är hihi

Besök

Klockan 14.30 fick jag ett besök av min kära mamma och syster här vid datorn skönt med lite besök när man sitter frustrerad inför en tenta haha :-D Fick tillbaka min uppgift med lite småändringar nu är de ändrade igen och jag HOPPAS hoppas att det kommer tillbax utan G för jag vill vill vill ha G jag verkligen VILL jag har en stooooooor TENTA i morgon som MÅSTE bli godkännd annars blir min jul JOBBIG Efter mamma och pia vart här åkte vi till maxi och hanlade blev mat för 900:- billigt och bra eller hur. blev sen mc d micke var vrålhungrig jag åt halva burgaren sen vart jag proppmätt urk.

3:e Decembar 2008

Melwin är hela 17 månader i dag GRATTIS lillkillen.



Fick vårat första julkort i dag på posten från Melwins fadder med familj mkt fint kort:-)

Idag har jagvart sååååå duktig ger mig självlite erömm, har skickat in min uppdatering av min VFU reflektion hade lite att korrigera i den, hoppas den blir godkänd nu bara orkar ärligt inte med ett U till nä fyfyfyfy. Sen har jag pluggat till Tentan i morgon 4 timmars lång Tenta FYYYYYYYY!!!!!
Vill inte ärlig nej jag vill int esitta där i morgon är inte alls redo NEJ, det ändå possetiva med i morgon är att jag skall träffa Therese:-) Vi skall byta böcker nu då vi växlar kurs.

Skall strax hoppa in i ducshen sen är det dags att gå till förskolan och hämta kidsen inna vi sklal ut till överby skall shoppa lite mat börjar kurra i kistan :-)

Var ju på julpyssel i går med kidsen gud va uktig Thea är på att pyssla en riktig liten pyssel tjej, melwin gjorde 2 julkort och thea 7 pappa fixade en smäll karamell till melwin och jag en till thea + en vepa var till barnen:-) vi fikade med korv och brödp å ena förskolan ch på andra förskolan med kafe saft och kakor:-) mumms.

Tisdagen den 2 December

Idag är det Tisdag då inte min favorit dag idag :-( , har fortfarande ap ont i armen men blivit bättre sen jag börjat knapra på tabletterna igen ,men man mår ju apa på dem :-( men slipper ju smärtan i allfall för en kort stund. 

Idag var jag och lämmnade barne på förskolan kl:7:45 se var jag i skolan 8:00 och satt och tjata lite med lite klasskamrater trevligt :-) sen runt ) kom Båda Camillorna och vi letade febrilt efter ett grupprummen gav upp och gick hem till den ena Camilla och fikade och gjorde vår konstruktova kretik på 2 text analyser. inte det lättaste att ge konstruktiv kritik men sååå lärande.

Ni i kväll bär det i väg til Förskolan igen då vi har julpyssel kväll där i dag, får ju vara där med barnen är ju bara 1 gång per år ju.  Får köpa oss en Korv med bröd odär och det får bli kvällsmaten + en flaska välling när vi kommer hem ja inte til mig men till kidsen haha ;-).

Nu skall jag skutta ini ducshen och få ur min hårvax ser hämsk ut i skallen idag men orkade inte duscha i morse då jag bara sovit typ 1½ timme inatt pga av min djävla arm och en PIGG Melwin men det är manju van med :-D

Har funderingar på att baka peppisar i helgen men vet inte har en deg som ligger i kylen och skriker men smakade på den i natt och ingen favorit deg :-( smakade typ ingenting vill ha en STARK pepparkaka hihi :-.D

<nä nu måste jag till duschen hej då så kommer jag in lite senare och babblar vidare.


hej då hej då hej då

Måndag

Idag har vi vart ute och gått och lekt hela dagen gick hemifrån 10-30 och jag kom hem nu 16.45 fick handla lite på vägen hem lite mjölk och så jag glömde då jag var och handlade förut. Idag träffade Vi Marie och William kl :11:30 då gick vi till Swedenborg och lämmnade ett papper s¨Marie får plugga nästa år med, kan ju vara bra  att plugga lite :-) sen bar vägen till Stavre själva verket Dannebackens tandvård. Så under Tiden Marie var där inen och lekte så var vi och lekta på lekparken jag och barnen vi hade jätteskoj  vi gungade lekte i huset och cyklade helt okay lekstund:-D. Sen gick vi til Stavre vårdcentral och l'ämmnade ett jjulkort till Kerstin :-) hon var upptagen med en liten baby så vi la det på hennes namskylt vi hennes dörr :-) får se om hon ser det haha :-). vi skall ju inte dit förens i januari så de hinner han ju bli stora killen ju :-). efter vårdcentralen gick vi till Jätten där det shoppades bröd och krabbpinnar:-) mumms mumms.
Sen vid kl 14:45 hämtade micke Thea och Melwin :-) Då gick jag Marie och William poch käkade pizza mummsigt :-) Sen bar det iväg till Öf där jag frågade om jag ohch mina kidz var välkommna men vi får se de skulle prata med Mimmi hoppas vi får komma då jag saknar öf  väldigt mycket faktiskt :-(
Nu skall jag ta ett varmt bad och tina upp mig :-D hihi barnen och micke skall käka mat Thea fick jag väcka nu då hon fortfande sov sen micke la hnne när han hämtat henne:-)


skriver mer sen














RSS 2.0