Lycklig!

Jag är lycklig. Jag är faktiskt super lycklig. Jag lever underbart och livet går åt den riktningen jag vill framåt. Var länge sedan alla i familjen var friska och såg ljus i tunneln. Köpte nya hjul till bilen nu som är på väg hem till oss jag tror vi får hem dem i morgon, älsklingen kommer bli så glad när han ser vad jag köpt till hoom. 4 st helt nya sommardäck på 5 ekrade aluminumfäljar jag tror han kommer bli mer än glad om jag känner min snutt bra. 

Jag är även lyclig över att det faktiskt ser ut som att det kommer bli en lugn sommar för mig med jobb och plugg. Tänk detta är antagligen sista året jag pluggar på länge tror jag, blir kanske att läsa någon kurs men jag tror ärligt att detta är mitt sista år på HV i allfall.   I sommar skall jag antagligen läsa i Kristianstd det nui men det är på distans och bara 4 träffar men det är så lite så det gör inte mycket faktiskt.

Jag är en tjej som aldrig har hemligheter för folk och tycker det är jobbigt att vara hemlighetsfull men ibland måste man, villket känns jobbigt som fasiken men men vad gör man inte ibland en hemlighet som jag är lycklig över angår en underbar vän. Hon förtjänar denna lycka mer än någon annan på denna jord. Vågar inte skriva ut namnet fall någon av hennes familjemedlemmar läsewr denna blogg. Men jag måste bara skriva att jag är lycklig för hennes skull. Började faktiskt gråta av lycka när hon berättade sin hemlighet. Ja vists jag är känslig och gråter lätt när jag blir glad eller upprörd men detta var så extremt lyckligt att jag blev helt varm och började stört böla i telefonen, Vafan ska man göra ??? Bar skratta åt mesen ;) 

NU är jag bortknuffad hemifrån så sitter i plugget och skriver älsklingen har gjort hemligheter där hemma nyfiken som en fis får komma hem 21.00  sa han men glimten i ögat hihi. Ska strax logga ut och traska hemåt tur man har HV ibland ändå. Bra tillåll för utkastade sambos, bland annat. 

När jag kommer hem blir det att försöka lura ut avd älsklingen min har gjort bakmom min rygg, överraskning kanske eller så ville han bara vara utan mig? Nä jag tror med glimten han hade i ögat att det var något som väntade mig när jag skulle komma hem. Spännande. Ahhhhh nu fick jag ett mess att " Hej, älsklingen! >Nu är du väklkommen hem. Om du vågar, hihi puuuuuu...Micke!" Så är la bara att logga ut och spatsera mot bussen som går om typ 10 minuter.  

Senare i kväll blir det BB för hela slanten jag är beroende av dem i huset.....

Åver änd aut!  Lite svengelska haha nä  nu kommer det :

Over and out!!!
 



Jag är så lycklig!

Jag tror jag åkt på rejäla smällar av dessa vårkännslor i år är så underbart lycklig och förälskad, det är verkligen underbart. Jag är sådär pirrig i kroppen och så där hur skall man kalla det nykärspirrig det går inte förklara hur bra jag mår.

Men inte konstigt man är lycklig när man har en helt underbar sambo och två helt underbara barn och det gör ju att man inte kan vara annat än lycklig.

Måste snart få prata med Therese har så mycket jag måste berätta för henne, hon finns här för mig i alla väder och alla tider på dygnet och jag har så mycket att dela med mig av till henne nu.

Vart har mitt liv tagit vägen??

Ja kära läsare? ni undrar väl vart jag tagit vägen? Men jag kan säga såhär att jag har så förbaskat mycket i skolan jag fattar knappt hur jag hinner med familjen jobb och hemmet, men på något underligt sätt så gör jag det:) Jag har skrivit en buppsats nu om Datoranvändningen i förskolan ur ett pedagogiskt och estetisktperspektiv så denna har tagit mycket kraft för att vara ärlig. Sedan har vi haft 6 st fälstudier som vi redovisart på x tusen sätt plus en stor inlämmning på detta. Men detta är inte allt i denna kurs nopp låmgt ifrån vi har även haft litteratur seminarier och små grupparbeten som vi fått redovisa.

Sedan går jag en kvällskurs som heter bild och form för lärare som jag faktiskt tycker alla blivande och verksamma lärare borde gå. Den är extremt bra och rolig. Vi får göra allt från att trycka med olika teckninker till att binda riktiga böcker såååååååå kul och man blir imponerad på vad man kan egentligen. Jag går som ni förstår 2 st 15 poängskurser samtidigt villket är lite maffift då man räknas gå 100% på 15 hp :D haha men men vafan lika bra att få detta gjort när man ändå är här dag ut och dag in eller hur??

Känns lite underligt att den kommande sommarn är mitt sista "sommarlov" för i januari 2012 är jag KLAR ja jag ärt klar fattar ni jag har då varit här på HV i 3,5 år. Jag kan knappt förstå vart tiden gått. Visst jag märker på mina underbara ungar att tiden går framåt men så fort? min älskade dotter var bara 2,5 när jag började studera och nu är hon lite drygt 5 år och Melwin som var nyss fylda 1 år är nu i sommar 4 år.

Jag blir imponerad på att jag klarat av allt detta hittils jag har bara en kompletering att göra men det är inte mycket på 3 år.

Jag har mycket att se fram emot nästa år då blir det examen, förhoppnigsvis jobb och hoppas jag får mitt förbaskade körkort som jag vill ha men väntat med för att just nu är jag inte beroende av bil men blir det antagligen sedan när jag skull ut och jobba. Gud vad jag längtar till  nästa år. Inte bara för detta men åhh kan vi inte få vara klara nu?

Som jag skriv i början vart har mitt liv tagit vägen? Ja svaret blir ju det är på HV. Men samtidigt har jag ju min helt underbara familj min sambo som jag älskar över allt annat på denna jord och våra barn som är de bästa som finns i vårat liv. Kan inte föreställa mig ett liv utan varken min sambo eller barn. Vad hade jag gjort om jag inte haft dem??? Nä det rä en tanke jag inte ens förmår att tänka. Visst är kärleken underbar? Denna varma underbara kännsla man får genom kroppen genom att bara tänka på dem, åhh. Nä jagkan  bara säga att jag är så lycklig att jag har dem i mitt liv och Min underbara vän Therese henne har jag ochså en stark kärlek till hon är den mest underbara vän man kan få. Jag vet inte heller vad hade gjort utan henne i mit liv. Hon är en fantastisk människa som berikar mig och min familjs vardag. Hon är verkligen världens bästa vän.



Här är en bild på när jag började plugga titta så små det är här. Mina underbara små söta ungar. D jag sitterpå HV nu så har jag inte fler bilder på dem men titta bara så små och goa de är.

Nä nu får jag väl sluta blogga och återgå till den kära B-uppsatsen innan den skall lämmnas in för rättning men jag är inte nervös jag tror den går egenom  då han inte hade någon speciell kretik på den i fgår på opponeringen men man kan aldrig så noga veta med de här underbra lärarna på HV men vår kära handledare oc examinator tror jag godkänner oss annars ahade han antytt något annat tror jag.

Ja nu säger jag som jag brukar

Over and out, så ses vi när vi ses!!! 


RSS 2.0