Vart på NÄL

Jag fick ta mig till NÄL går pga smärta i buken och det var som jag misstänkte en inflammation i äggledaren + cystor lagom skoj men nu fick jag dikloflenak att tugga i mig 14 dagar.  nu är jag äntligen hemma iallfall och skall börja med min enskilda uppgift som kommer gå åt helvete:(

nä urk urk urk.

Kika på ny lägenhet

Jupp idag skall vi återigen kika på en lägenhet. Denna gången blir det en 4:a här i närheten så syrran kommer hit runt 16 tidfen så jag och älsklingen kan gå ensamma så vi slipper ta med oss hulliganerna. Till middag idagblir det något lätt blir pasta med pastasås med ädelost och valnötter till oss vuxna men inga till kidsen, barnen och Mikael får även kotletter till. Är riktigt sugen på ett nytt objektiv till kameran min så var och kikade på ett i går är nära på att slänga ut lite pengar på det nu, men ändå inte då jag inte har tid att fota lika mycket nu  förtiden blir mer öpå sommaren då man inte har Högskolan Väst hängande över ens axlar.

Nä nu skall vi pälsa på oss och ut och leka i snön. Bäst att passa på när man faktiskt är ledig :)

Inte haft tid:(

Ja som jag skriver som rubrik, inte haft tid att skriva och uppdatera min blogg. Men det händer saker här hela tiden ändåå. MER än man vill. Jaghar börjat en ny kurs i skolan en som är ganska kronglig och kräver mycket focus på att läsa in kursmaterialet noga då vi skall skriva 3 arbeten. Her seminarier typ varända dag med komplicerade frågeställningar som vill skall kunna svara på oh reflektera tuill hur författaren tycker och tänker och koppla detta samman med oss själva och våra erfarenheter.

Det händer även saker på hemmapan, vi har vart och kikat på 3 lägenheter skall iväg och kika på en 4 idag elller i morgon skall ringa och se om det gick att vi kikade förbi idag. Skulle verkligen vilja ha en 4 så barnen redan nu i ung ålder får ett varsitt rum att sova i som är DERAS egna rum inte som nu måste få dela rum. Man ser ju på Thea att hon tycker brorsan är jobbig på morgonen när hon vill sova och han vaknar och vill leka med sina bilar och väsnas MASSOR.

Skall fundera på och jag skall gå på grillkväll med jobbet men jag har inte riktigt bestämmt mig 100% än om jag vill eller kan gå pga av skolan som styr mitt liv just nu och 2 år framöver;)

Idag skall Micke och barnen käka kyckling och jag vet inte riktigt än vad jag skall äta men blir nog grönsakssoppa eller tomatsoppa. Mumms. Tar inte lång tid att koka det heller så har man mat några dagar oxå det blir ju mkt soppa när man kokar själv ju, och det blir godare oxå.

Skall strax ner på stan och handla massa thaimat skall fylla skafferiet och frysen med diverse kryddor och råvaror skall göra vårullar i morgon så får köpa vårulledeg.

Hej på ett tag kommer väl skriva här 1 gång i halvåret om ni känner mig rätt haha :D
  

RSS 2.0