Seg men inläggen :)

Ja jag är extremt seg med att skriva inlägg här, jag kan inte lova att jag kommer bättra mig för jag har inte tankar på min blogg alls typ. Men jag kommer in här ibland och lättar på hjärtat och så.

Idag är det härlig måndag och det är kyligt ute. Branen tyckte det var kul med isen ute i morse och lekte på den medans vi väntade på bussen. Precis när bussen kom gjorde Thea vurpa och började skratta helt underbart gott. Detta skrattet var så värmande och skönt att alla vid busshållplatsen började skratta med henne, min lilla charmiga docka.
 
Väl framme på förskolan så fick vi vänta på att de skulle öppna, vi är alltid tidiga:D I morse var de extra busiga undrar om det beror på att det var måndag ochde hade ett bus och spring behov i de större lokalerna. Thea fjantade sig som bara den i tamburen och ja jag vet inte vad det var med henne hon bara låg och rent utsagt asgarvade hela tiden. Stackars lilla Melwin stod bara och kikade på henen och förstod inte alls det roliga i att ta av sig ytterkläderna, men ack så kul Thea hade. Haha tänk om en annan hade haft det så här en måndagsmorgon :)

När jag lämnat kidsen på förskolan gav jag mig iväg till min kära skola Högskolan Väst eller päst beror på hur man ser det. är ärligt talat trött på denna skit skolan. Våra kurser läggs inte upp i tid och jag vet inte alls hur jag skall gå eller villka böcker som skall inhandlas inför nästa kurs. som börjar om  två veckor. ricktigt jobbigt faktiskt.

Just nu sitter jag kikar igenom min reflektionsjournal som jag skall skicka in senare under dagen. Funderar på att likväl sända in min kartläggnig så jag har dem båda bortskickade:)

I em skall jaghem till Tussiluss och plugga lite eller om jag är så tråkigt att jag åker hem, bara lämnar böckerna till henne eftersomjag känner mig klar och vill inte störa henne  i hennes pluggande.


Nä nu skall jag gå på en liten promenix suttit här på denna stolfan i snart 3 timmar URK!!!!



Tisdag.....

Jag kära blogg nu är det tisdag och typ 3 månader ja lite drygt sen jag var här och spydde ut ord sist.

Vad har hänt sedan sist? Ja du det är myket jag har börjat plugga igen går specialiseringen nu och då valde jag att gå specialpedagogik. Det är en mycket givande och intressant kurs som jafg är mäckta förvånad att det inte är en obligatorisk kurs för de som går lärarprogrammet.

Jo en av de största sakerna som har hänt är ju att vi ÄNTLIGEN har flyttat vi bor inte längre på Karlstorp utan på Stavre nice :D
jag verkligen älskar våran nya lägenhet den rä perfekt och ja vi trivs som bara den hela familjen. Thea och Melwib har äntligen  fått tillbaka våningsängen och den sköter de utmärkt de sover som små ljus de små liven.

Nu kan jag gå in lite mer på dagen som är idag....Idagär det som sagt tisdag nämligen tisdagen den 12:e oktober 2010 ja du tiden går:) Idag har vi heldag i skolan och har seminarie. Vi har Literaturseminarie och utifrån boken skulel vi ta ut kritiska, nödvändiga och aha upplevelser vi fann i boken. I em skall vi utföra ett rollspel, detta ser jag fram emot med glädje och längtar tills klockan skall slå 13:15 alltså om typ en halvtimma:D

Nä nu skall jag dock lämna er här i bloggen för att åter ge mig ut på facebook och se om det hänt massa roliga saker sen jag var ute där i fm :)

Puss å kram på er så hörs vi kanske igen snart eller ja någon gpång me ri allafall :D

RSS 2.0