Onsdag och skola

Ja det är onsdag idag och jag hade workshop i skolan, en rolig föreläsning/ workshop. Vi hade föreläsning om det digitala mörkerrummet och vi fick en uppgift att göra i PS så suttit och pillat med min bild i några timmar nu det tar sig men det går långsamt men det är en examinerande uppgift så man får ju anstränga sig lite. Men jag är ganska nöjd med mitt resultat gjorde en tvillingsyster till mig :) haha


Skriver mer i kväll eller en annan dag nu skall jag laga middag och fortsätta scrappa kort.


Måndag igen då....

Ja då var det måndag igen och ja den är nästan slut. Dagen började iallfall med att vi tog oss sovmorgon . Skönt att ta sovmorgon speciellt på måndagar tycker jag, då är man som segast när man jobbat hela helgen.

Efter jag lämmnat barn på förskolan åkte jag hem, men innanjag ens hann iinanför dörren dök mammsen upp uch vi åkte och hämtade syster ytster. Vi tog oss en tur till Överby för att hoitta en present till Melwin. Han fyller ju snart år det lilla pyret. Vi började med att ta en fika alltid gott blev räkmacka och cola ( eller ja pepsi). Vi gick till BR och köpte en bärgningsbil till melwin och på HM blev det en klänning. Sedan fick det bli en tur in på Carlings där jag köpte två T-shitrst till mig, jag passade även på att prova en klännig men den satt inte alls bra. Efter det åkte vi till Rusta där jag köpte dynor till balkongens stolar, så det blir lite mjukare. Blev gråa, funderade på blåa men fick bli gråa.

Sedan ville pia och mamma till Kätten så jag åkte med dit och köpte lite nödvändigt. Sedan åkte vi till Pias jobb där hon är ibland. De har en sekond hand där jag köpte två spel riktiga spel till barnen för 10 kr st Ska spela dem  i morgon tänkte vi. Sedan släppte mamma av mig hemma och jag började sona hemma lite. Sewdan Gick jag till baka till Jätten men på vägen digt ramlade jag in på monicas blommor ioch köpte två smultornplantor i kruma att ha på borden på balkongen, super söta.  Sedan fortsate jag mot Jätten där jag hämtade ut min symaskin som äntligen kommit och hämtade ut min Tassimo YEEY. Sedan hämtade älsklingen mig och vi hämtade kidsen.


Men efter att ha käkat lite giod mat biffar och pasta åkte vi till COOP behövde mjölk och bröd till frukost ju, det glömde ju jag köpa när jag var på jätten TVÅ gånger snacka man är trög i skallen. När vi kom hem gjorde barnen i ordning sig för natten och jag började testköra tassimon och gjorde mig en kopp varn choklad till mig och en kaffe till älsklingen min.



Nu på kvällen medans vi drack våran goda varma dryvk spelade vi super mario och såg på säsongsavslutningen på CSI. Typiskt att det var säsongsavslutning vad ska jag nu se på måndagskvällarna??


Nä nu skall jag lura med mig älsklingen in i duschen.....


 
 


Fredagen den 17 juni 2011

Jisses dagarna bara tickar på tycker inte det var längesedan Thea fylde år och om bara 2 veckor är det min lilla "bebis" som blir 4 år fattar inte vart tiden tar vägen. Jag coh älsklingen var idag iväg till Överby och köpte en födelsedagspresent till Melwin blev ett Wii spel med bilar och till mig och resten av familjen då ;) bvlev det super mario. Det var skitkul :) Älskar verkligen mario och luigi :)Känner mig som på barn på nytt när jag får sitta och spela tv-spel.

Annars har jag idag scrappat lite på mitt projekt, har nu stommarna klara till mina 3-D Hus :) bara tak, fönster och dörrar som saknas. Får se hur jag löser detta. Blir säkert något fiffgt. Hoppas det iallfall. Inte lätt att göra en grafisk 3-D design på ordet HOME bara så där lixom haha. Men vafan jag hoppas det duger.

Idag vara jag även ute och hoppade i vattenpölar med mina små troll, hur kul är det inte att hoppa i vattenpölar lixom? Haha, så kul att leka och busa, tur jag har barn, annars hade nog grannarna ringt psyket. Nä men jag älskar verkligen leka, sitta i pulkan och köra race på vintern hur kul som helstm, hela familjen brukar tävla ui pulkabacken utanför, nästan så jag längtar till snö nu bara för jag älskar åka pulka haha. I vintras när det var enorma mängder snö var det hopp överallt så man flög villket inte var mindre kul jag och thea flög någon meter och jag kommer aldrig glömma det ljuvliga skrattet hon gav ifrån sig var gång vi flög som en raket i luften. NÄ men nu ska jag väl inte drömma om snö, nä jag vil ha sommar och soooool. Men först vill jag minarm skall äka så jag får sola. Jag vill ju inte se ut som en vitval i sommar ju :) haha snarare en brunsäl ;) haha. Nä men lite färg hoppas jag allt på att få på mig iallfall. Alla jag känner åker ju utomlands så de kommer vara fina och bruna när vi ses igen ju :) Men jag bara jobbar och pluggar hela sommarn, men det är självvalt så jag skall inte klaga även om jag önskar att jag hade tänk igenom mitt besllut LITE längre än jag gjorde. Men jag tycker ju om att jobba och kursen jag går nu, visst den är krävande men jag tror den kommer ge mig mycket när jag väl ser tillbaka på den. Framför allt ger den mig 3000 i månaden ;) Bra att lägga undan till stora dagen ju :) Redan bokat plats coh så :) allt är nästan fixat utom mat och fest. men det kommer så småningom.

Det jag längter efter nu i dagarna är mina tassimo, en T20 och en T40 som jag skall buzza. kom med i två kampanjer, den ena skall jag själv behålla efter buzzningen den andra ger jag till någon kär, jag vet kan behöva uppmuntras med en varm kopp emellanåt.

Vad händer i dagarna då? Jo idag är jag ledig efter att ha gått natt, men sova fick jag inte göra inatt Thea var så himmla tät och busig när jag kom hem i natt så vi satt och myste lite i köket och åt jordgubbar oh prata "skvaller" och annat små skit haha. sedan vi 3:30 gick hon med in till min säng och la sig mellan mig och Micke. Älskar ha de små liven i sängen. Vi sommnade nog inte förens 4-4:30 hon kunde ju knappt andas lillfisan, men efter ex antal tusen snytningar och lite näsdroppar gjorde hon ett försök och slocknade. Jaghar vart ledig idag och lika så i morgon och på måndag men söndag jobbar jag och du blir det kort pass bara 5 timmar men det ger penger det med :). Glad att fru chef är på semester är lite putt på henne om jag skall vara ärlig, jobbar gärna när hon är på semester bättre stämmning på jobbet då, tror inte det är många av personalen som gillar henne om jag skall vara ärlig. Chefen vet ju at många ogillar henne och hennes sätt att behandla personalen, Hon är ite av en kameliont och en kappvändare, men slicka röv är inte min grej. Vet nu sist när jag brände mig på arben och ville skriva rapport om det fick jag svaret " men hur klantig får man vara?; Altså ärligt nu är så klantiga här ni bränne roch skadar er ju hela tiden" VAD är det för svar lixom? Hon har ju även hon "klantat sig" och skrivit rapporter i sina dagar, olyckor händer alla det är ju så, och är det nu så valigt tycker jag att det är hennes uppgift att försöka göra så skadorna minskar eller har jag fel??


Nä nu skall jag in i duschen och bara njuta sedan får jag gosa ner mig i soffan med älsklingen tills fileen har kikar på är slut.

....................................................SLUT !!!!


Fredag 17/6 2011

Jisses dagarna bara tickar på tycker inte det var längesedan Thea fylde år och om bara 2 veckor är det min lilla "bebis" som blir 4 år fattar inte vart tiden tar vägen. Jag coh älsklingen var idag iväg till Överby och köpte en födelsedagspresent till Melwin blev ett Wii spel med bilar och till mig och resten av familjen då ;) bvlev det super mario. Det var skitkul :) Älskar verkligen mario och luigi :)Känner mig som på barn på nytt när jag får sitta och spela tv-spel.

Annars har jag idag scrappat lite på mitt projekt, har nu stommarna klara till mina 3-D Hus :) bara tak, fönster och dörrar som saknas. Får se hur jag löser detta. Blir säkert något fiffgt. Hoppas det iallfall.  Inte lätt att göra en grafisk 3-D design på ordet HOME bara så där lixom haha. Men vafan jag hoppas det duger.

Idag vara jag även ute och hoppade i vattenpölar med mina små troll, hur kul är det inte att hoppa i vattenpölar lixom? Haha, så kul att leka och busa, tur jag har barn, annars hade nog grannarna ringt psyket. Nä men jag älskar verkligen leka, sitta i pulkan och köra race på vintern hur kul som helstm, hela familjen brukar tävla ui pulkabacken utanför, nästan så jag längtar till snö nu bara för jag älskar åka pulka haha. I vintras när det var enorma mängder snö var det hopp överallt så man flög villket inte var mindre kul jag och thea flög någon meter och jag kommer aldrig glömma det ljuvliga skrattet hon gav ifrån sig var gång vi flög som en raket i luften. NÄ men nu ska jag väl inte drömma om snö, nä jag vil ha sommar och soooool. Men först vill jag minarm skall äka så jag får sola. Jag vill ju inte se ut som en vitval i sommar ju :) haha snarare en brunsäl ;) haha. Nä men lite färg hoppas jag allt på att få på mig iallfall.  Alla jag känner åker ju utomlands så de kommer vara fina och bruna när vi ses igen ju :) Men jag bara jobbar och pluggar hela sommarn, men det är självvalt så jag skall inte klaga även om jag önskar att jag hade tänk igenom mitt besllut LITE längre än jag gjorde.  Men jag tycker ju om att jobba och kursen jag går nu, visst den är krävande men jag tror den kommer ge mig mycket när jag väl ser tillbaka på den.  Framför allt ger den mig 3000 i månaden ;) Bra att lägga undan till stora dagen ju :) Redan bokat plats coh så :) allt är nästan fixat utom mat och fest. men det kommer så småningom.

Det jag längter efter nu i dagarna är mina tassimo, en T20 och en T40 som jag skall buzza. kom med i två kampanjer, den ena skall jag själv behålla efter buzzningen den andra ger jag till någon kär, jag vet kan behöva uppmuntras med en varm kopp emellanåt.

Vad händer i dagarna då? Jo idag är jag ledig efter att ha gått natt, men sova fick jag inte göra inatt Thea var så himmla tät och busig när jag kom hem i natt så vi satt och myste lite i köket och åt jordgubbar oh prata "skvaller" och annat små skit haha. sedan vi 3:30 gick hon med in till min säng och la sig mellan mig och Micke. Älskar ha de små liven i sängen. Vi sommnade nog inte förens 4-4:30 hon kunde ju knappt andas lillfisan, men efter ex antal tusen snytningar och lite näsdroppar gjorde hon ett försök och slocknade. Jaghar vart ledig idag och lika så i morgon och på måndag men söndag jobbar jag och du blir det kort pass bara 5 timmar men det ger penger det med :). Glad att fru chef är på semester är lite putt på henne om jag skall vara ärlig, jobbar gärna när hon är på semester bättre stämmning på jobbet då, tror inte det är många av personalen som gillar henne om jag skall vara ärlig. Chefen vet ju at många ogillar henne och hennes sätt att behandla personalen, Hon är ite av en kameliont och en kappvändare, men slicka röv är inte min grej. Vet nu sist när jag brände mig på arben och ville skriva rapport om det fick jag svaret " men hur klantig får man vara?; Altså ärligt nu är så klantiga här ni bränne roch skadar er ju hela tiden" VAD är det för svar lixom? Hon har ju även hon "klantat sig" och skrivit rapporter i sina dagar, olyckor händer alla det är ju så, och är det nu så valigt tycker jag att det är hennes uppgift att försöka göra så skadorna minskar eller  har jag fel??  


Nä nu skall jag in i duschen och bara njuta sedan får jag gosa ner mig i soffan med älsklingen tills fileen har kikar på är slut.

....................................................SLUT !!!!


Djävligt seg eller bara jag som tycker det???

Är min blogg inte djävligt seg? tycker det tar fruktansvärt lång tid att få upp alla fält på sidan urk :( Någon som vet hur man speedar på den?

Onsdagen den 8 juni 2011

Ja det är onsdag i dag och jag har varit med barnen hela dagen. Morgonen började inte bäst så de fick vara hemma idag. Melwin har haft en tuff natt. Fått panik hela natten lillkillen vet inte om det var mardrömmar eller om detär astman. Men han andades mycket tungt och fick andas airomir och pulmicort. Efter att ha haft denna jobbiga natt och morgon bestämde vi oss att göra frukost. Det blev kokt ägg och havregrynsgröt. Jag åt bara gröten då jagi nte äter ägg gulan blir jag kräkfärdig av, den känns som den växer i munner urk. Nä då skippar jag ägget helt och hållet. Efter frukosten blev det en lång promenad i friska ( ja frisk och frisk vete fan kvav är nog mer rätta ordet) luften till Överby. Skulle till apoteket och hämta ut medicin till melwin och så köpte vi nya filmen Trassel :) som vi bestämde för att se när vi ätit middag. Vi passade på att äta på jobbet och sedan gå och kika lite i affärerna. De köpte varsina sätt med arm och knäskydd. Sedan gick vi till ICA MAXI och köpte mat, men vi kom på vi kunde behöva en golvfläkt då det är en bastu hemma, så det fick bli en promenix till Rusta billigt där inne fick bli en sverigeklänning till Thea också som hon skall få ha på midsommar. Snacka den tösen kommer bli söt:)

När vi väl vart både här och där ringde Micke och undrade vart vi höll hus, han hade fått gå lite tidigare så han mötte upp oss på Överby och vi gick in på COOP för att köpa lite annat smått och gått. Efter COOP blev det JYSK för att köpa våra balkongmöbler men de hade fortfarande inte kommit men de skulle förmodligen komma in i morgon. Barnen fick ett eget litet sätt så länge så de kan få käka frukost där i morgon de blev superglada över deras lilla bord och sina fotöljer. Tänk om jag vetat det hade jag köpt det tidigare ju :)

Detta setet har vi beställt till oss, vi köpte två uppsättningar så både vi och barnen har varsina stolar. De kanske inte alltid vill sitta vid sitt lilla bord :) (eller??)  

Detta setet köpte jag till barnen idag  visst är det fint :)



Detta setet ville jag köpt till oss men är tyvärr förstort snacka om jag är besviken, säkert därför barnen fick detta i miniatyr till sig själva haha.



Ska lägga ut bilder på balkongen när den är färdig möblerad men nu har vi massa tomatplantor, smultronplantor, cyklar, sparkcyklar och så där ute så det ser mer ut som ett skrotupplag haha :) Men förhoppningsvis kommer det bli snyggt i morgon kväll när mina efterlängtade möbler kommer, hade egenligen spanat in ett annat sätt men var för stort :(




När vi kom hem från överby gjorde vi middag det blev kamben Thea och Melwin älskar kamben, tänk att få äta med händerna haha det är alltid kul ;)  Meddans kambenen var i ugnen satte jag ihop bordet till barnen och micke okta iväg och tvätta och tanka bilen.  när han kom hem var maten klar att äta och vi mumsade på som bara den. efte rmiddagen kom det vi hade lovat vi skulel få se nya filmen Trassel, den kanjag rekomendera starkt. Har även passat på att boka biljetter till bion Kunfu Panda 2 på fredag  då den är i stora salongen :) Det ska bli spännande tycker barnen jag med men det ska nog bli perfekt hoppas jag :) 

Nä nu skall jag ut och ta en promenad innan jag skall sova sött.

Se you later aligator :)

Bye bye!!!! 


Konstigt!

Ja, det är lite konstigt det här, vissa kan tydligen inte läsa mina inlägg mycket mycket underligt om jag får säga det själv haha.

Men men kan det bli en dagbok av detta isåfall att bara lilla jag kan läsa?? En digital dagbok på riktigt helt enkelt? Nja tror inte det tror det har med helt naturliga orsaker att göra hihi :)  Får se om det löser sig konstigt är det iallfall för när jag loggar in på mina datorer och när jag går in via skolans datorer kan jag se :) Men jag har länkat nu till mitt senaste inlägg till en av mina vänner.

Idag har jag påbörjat min sommarkurs, Konst film och grafisk design, det ni!!! Tänka er jag skall plugga 100% och jobba 75 % stora delar av sommaren :) Snacka om att lilla jag kommer bli förvirrad och lycklig när hösten komme roch jag BARA läs med nervös stämma BARA har min C-uppsats kvar att gör a ja vi har 2 småkurser också men de är kattskit jämfört med C-uppsatsen :) Jag är glad att jag slipper skriva själv utan har min goa Mallan med mig som jag skrive bra tillsammans med, vi tänker rätt lika och stressar minsann inte i onödan lixom :) Perfekt.

Idag var ingen bra start på veckan eller det började i förrgår . Melwin blev knallröd i ansiktet och varm som en kamin, meningen feber. Gav honom tavegyl då vi misstänkte en allergisk reaktion. samma procedur i går och i morse, men i morse så fick det bli vårdcentralen, där konstaterade de att Melwin hjärtat inte tål jordgubbar och kan vara överkänslig mot sol :( Urk min lilla kille. Så nu i sommar blir det att hålla honom i från de goda röda bären :(  Funderar på om jag skall köpa en hallonplanta till lillgrabben då vi har smultron och jordgubbsplantor på balkongen. eller om det finns något annat bär jag kan plantera till lillgrabben.

När de hade vart på vct micke och Melwin så åkte melwin tillbaka till förskolan och Micke till jobbet. Jag slutade tidigare för att hämta min gosing. Då vi gick till stan och köpte mer tavegyl som han nu ska ha 4 ggr per dag. Och vi köpte böcker och plåster på Bokia. etfre fet mötte vi köra moster pia och gick och fönsershoppade sedan avsliutade vi med en fika på MAX, (ja ni läste rätt) rysningar!!! Nä men deras milkshake är ok deras lyxshake är godkänd enligt mig , barnen tog pommes och cola jag och pia en meny och avslutade med att dela på en lyxshake....sedan tog vi oss in på Ica och köpte kyclingspett till älsklingen som varit så duktig efter jobbet och åkt och slängt skräp vi haft på balkongensedan kidsen förstört deras byrå.
Så i morgon skall vi äntligen åka och köpa balkongmöbler så vi kan äta där ute på riktigt MYSIGT snacka om jag saknar att ha möbler på min älskade balkong., och få sitta där och luckta på mina tomat och smultronplantor, blommor och jordgubbar MMmmm . Visst får man in doften i näsan när man anstränger sig .....

NÄ nu skall jag ut och leka med ungarna inna 18:00 då de skall in och bli rena ser ut som två små minigrisar nu :)  Haha

Over and out!!!

Långt mellan mina inlägg

Ja du kära läsare inte första gången du få läsa den titeln på mina inlägg men jag anser själv attär en passande titel. Varför är det så himla glest mellan mina inlägg då? Ja det har bland annat att göra med att jag inte har tid och lust varje dag eller vecka att skriva. För det andra tycker jag själv inte att mitt liv är det mest intressandaste att varken att skriva och läsa om. Haha.... men någon kanske tycker det är kul.
Men jag kan skriva lite om mitt liv just nu.

Från i går torsdagen den 2 juni 2011 lämnade jag in min sista uppgift för denna terminen och ar nu sommarlov fram till den 7:e juni. Så vad ska jag göra alla dessa dagar? ja i dag hade vi mysdag med familjen. Jag och  Thea tog på oss och gjorde oss klara att göra stan direkt efter frukosten. PÅ stan träffade vi moster pIa där v tog oss en glass. Thea myste i syckelkärran och gick inte ur hon satt där i och smaskade glass i stora lass:D haha sötisen min.  Vi gick mot resecentrum för Pia skulle åka till Lidköping så vi slog följe med henne. efter hon åkt tog jag och Thea en lång cykeltur och hamnade tillslut på Jätten för att shoppa fredagsmys, ännu mer glass, dricka, och mat :D

När vi kom hem höll Melwin och älsklingen på att ta ner saker från vinden inför barnloppisen i morgon ochjag påbörjade middagen.  Middagen bestod av Rostbiff ala Thai, färskpotatis och rödvinsås. Till efterrätt gjorde vi färska sommarbär med lättvispadgrdde till smaskens kaninte bli mer sommrigt och rätt ju.   

Efter maten kopplade vi på cykelkärran igen och tog oss en cykeltur hela familjen på över 1½ timme i stekhet sol.... VARMT men sååå skönt.  När vi väl kom hem gick MIcke in oh diskade och jag och busarna gick till lekppaken här på gården för att leka innan vi skulle in och käka kvällsmat och ta en välbehövd dusch.

19:00 stupade mina små hjälta i soffan och vi fick bära in dem i soffan. :) det är sååå skönt med som så man kan vara ute och törtta ut barnen så de sommnar fort och utan bråk.

Nu i kväll har jag chattat med en mycket saknad vän Jessica, var längesedan vi såg eller hördes men får bli ändring på detta. OCh jaghar plockat ner saker fårn vinden till loppisen ochhämtat upp vagnarna vi skall sälja ingen idé att ha dem när de bara ligger och skräpar ju.

Nu skall jag själv hoppa (läs sega ig in i duschen) och göra mig klar för natten för i morgon kommer svärfar kl: 08:00 då vi skall vara på loppisområdet 08:30 i morgon. Hoppas jag får sålt skiten jaghar nu också-... gick ju bra sist ju.

Vet inte alls när jag var ledig såhär länge sist faktiskt känns helt F*kingunderbart för att vara ärlig :)

Nu säger jag som vanligt Over and out men slänger in ett natti natti med :)  

RSS 2.0