Sovdags

Ja nu är klockanredan 22.00 och ja då kallar sängen för min del :-( måste upp tidigt för min sabla tenta i morgon :-S

Fredagen den 30 Januari

Idag är jag fortfarande hemma mår apa , men måste ut till Överby sen och shoppa lite till tentan i morgon kanju inte sitta där i upp till 6 timmar utan varken något att äta eller dricka ju :-(
Sitter här och pluggar för fullt men känns inte sm något fastnar:-(
Skallner tillHV sen pch hämta min examinationsuppgift oxå (NERVÖS).

Hoppas den blev godkännd svårt att föreställa mig något annat men men den turen jag har just nu är ju allt jag tar i underkänt :-( inte alls deppad just nu . :-(

Mycket just nu!

Ja det rä mycket just nu med skolan och dessa VFU arbetena vi skall göra men idag har jag interljuvat 2 barn gjort 2 matematikuppgifter och lekt en massa.
I morgon skall jag göra klart en uppgift jag har på G.
Sen blir det att plugga inför Tentan på lördag morgon :-(

Nä nu skall jag springa och mysa med min aunderbara knattar medans de fortfarande är vakna :-)

Söndag 25:e Januari

Ja idag har jag jobbat, varit riktig mycket att göra många som var sjuka så vi hade lite mycket att tecka dem som var hemam och sjuka + att det är lönehelg. Men jag älskar verligen jobbet, superbra arbetskamrater. Har verkligen superskoj på jobbet :-)

I kväll när jag kom hem så fixade micke våfflor var gortt men jag orkade bara en inte alls sugen på mat längre:-( bara ätit en chees burgare på hela dagen nte bra jag vet men jag klarar verkligen inte äta längre mår skit men men  blitr nogbättre snart jag dricker ju närinhsdryckr jag fick av mamma så jag får i mig kallorierna iallafall, (inga bantnings grejer) det är fusk tycker jag. Skall man gå ne ri vikt skall man äta rätt tycker jag.

Lördag och jobbat!

Ja i dag vaknade jag av barnens tjatande kl:06:00 men Micke tog dem så jag fick sova till kl: 09:00, skönt med sovmorgon.
Jag började dagen med att stiga upp och hoippa in på toa, sen ducha fixa smink + hår. äta frukost och mysa med familjen sen åkte jag till jobbet, GUD va folk var sugna på MC D idag jösses. körde max idag gudars säger jag bara hela dagen urk. men pengar ger det ju. I morgon jobbar jag hela dagen börjar 11:00 och slutar 21:00 Men skall se om jag f¨r byta med en annan så jag slutar 19:45 istället. Skall ju upp 5:00 hel veckan så vill gärna kunna komma hem och sussa sött. Vill dock inte vara med om nästa vecka har grym ångest inför nästa vecka men det är väl bara att bita ihop och se lycklig ut eller?

Nä nu skall vi snart ta fram lördagsmyset. Barnen åt middagen så bra så de kan med gottsamvete smaska i sig gotti gott gott idag :-)

Nä nu skall ja plugga gör inget annat känns det som :-D

Over and out!

Torsdagen den 22:e januari

Nu är jag rätt nyligen hemkommen från förskolan tog en behövlig promenad efter lämnat barnen, behövde rensa skallen. idag ligger samma planering som i går, fast i dag lägger jag till en sak till middagslur, då jag inte sovit nästintill något i natt max 1 timma ja , jag ljuger  nog inte om jag drar till med 45 minuter totalt. 
Vet inte alls vad det är med mina barn just nu, de totalvägrar sova om nätterna, jag står inte ut länge till med detta.
Sen är Melwin extremt mammig just nu, är bara mamma som gäller. Mikael får knappas ta i honom, villket är jobbigt för oss båda. Thea har även hon kommit in i den fasen just nu att jag är alla och pappa behövs inte, bvc säger att det är en fas men är välldigt påfrestande.
Skall på extra kontroll med Melwin på BVC  den 5:e februari. Då han inte förljer sin kurva längre + att de skall kolla till hans leverfläck.
Nä nu skall jag fortsätta med min underbara skola, har en STOR uppgift som skall var inne i morgon och ja jag har dragit på det en del, börjat på den och skall väl egentligen bara kolla om referensserna och fotnoterna är korrekta.

Höres mer i kväll

Over and out!


Eftermiddag

Sitter här och sumerar dagen, var på förskolan kl: 08:00 och lämmnade barnen där, gick sedan hem och läste lite inför kommande lektioner. Tog sedan bussen til lÖverby där jag handlade mat samt lite vantar och mössor på rean, kan inte få för mycket vantar. Efter det tog jag bussen hem och sedan gick jag för att möta älsklingen så vi båda kunde åka och hämta barnen. 
På förskolan var Melwin inte sig själv idag , håller på att bli sjuk igen såååå typiskt oss att åka på skiten lika fort som mn blivit av med den :-(. Skulle höra av mig i morgon bitti hur det blir med Melwin.  
Vi har nyss käkat middag blev fiskbullar i hummersås, kokt potatis och ärtor mumms. melwin smaskade och åt medans Thea inte alls var exalterad över maten som serverades det ändå hon åt var ärtorna. Theas fras vid matbordet:  "jag älskar inte fiskmos" haha.
Gos ungar:-) Nä nu skall jag slänga mig på soffan med en bok, en lagom tjock bok bara 250 sidor som skall läsas :D

Onsdag 21/1 - 2009

Ja då var det onsdag redan och halva veckan har gått. Var nyss och lämmnade barnen på förskolan. Skall plugga inför tentan nästa lördag samt läsa min literacy inget roligt jobb men tvunget.
Sen skall jag in en snabbis tillÖverby och shoppa lite mat till middagen samt hämta ut en present.
Skriver mer i kväll eller i eftermiddag. Nu är det dags för att plugga igen.

Måndag 19/1-09

Idag har barnet varit hemma igen då Melwin firtfarande är dårlig, men blivit bättre under dagen och febern är borta så han och Thea får gå till dagis i morgon idag. hoppas bara de håller sig friska nu också.
Idag har det varit en seg dag i skolan gäsp är det ända jag orkar uttrycka mig.

Efter skolan åkte vi till MAXI och shoppade blöjor och mat vi var så sugna på stark räksoppa idag så det står på vår kvällsmatslista kl 19:00 läggs barnen så 10 min efte rdet rä det mat den tar ju bar ca 10 minuter att laga :-D

Ute på resande fot idag!

Ja idag tog vi oss ner till IKEA. Där blev det en poäng fotölj till Melwin två Agam stolar till barnen, en Aspelund sänglåda till Melwin och två svarta Lack hyllor till mig. Thea fick även ett bestricksett hon förälskades till på IKEA. Melwin fick mjukis hund en Golden.Vi fick även med oss en skrivbordslampa hem och lite glödlampor och sen köpta vi hudkräm till min syster. Nu tror jag att det var det hela. Kalaset slutade på  ca 2000:- men nu har det blivigt snyggt och fint här hemma.

Helgen

Ja nu var helgen här. I dag har vi varit ute i Främmestad hos mina föräldrar dock var det jobbigt då Micke inte fick gjort det han skulle med bilen pga av både för kallt väder samt fel verktyg.  Men lite fick vi gjort iallafall. Thea var ju sitt vanliga busiga jag, målade på väggen med spritpenna och bråkade allmänt mycket idag, hon är extremt elak och bråkig just nu mot speciellt Melwin och sen mot oss är hon uppkäfftig och ignorerar oss mängder och får raseriutbrott i tid och otid. Melwin är dock snäll och gossig fortfarande men tendenser till elakheter kommer allt mer fram nu. Melwin var dock dårlig idag och har varit i 1 veckas tid nu, han var inte heller alls rolig att ta hand om idag, han gallskrek och pep om vart annat. Febern går inte ner och är den kvar i morgon kontaktar vi sjukvårdsupplysningen och ber om råd, försökt allt nu nämligen. Den ligger hela tiden nu runt 40 grader.

I morgon var det ju tänkt att ta en sväng ner till kära IKEA men hmm ja det blir det ju inte då Melwin är sjuk. Men kommer ju fler helger ju, som tur är.

Nä nu skall jag äta lite gott blir guacemole med grönsaker mumma.

Skolan

Idag var jag i skolan redan kl 7:00. Lite tidigt men javar tvungen att skriva ut lit papper dåskrivaren här hemma har lagt av helt. Så därav min tidiga dag på skolan. Det var faktiskt skönt att vara i skola så tidigt då skolan var nästintill tom, fick använda mig av passerkort + kod för att ta mig in i dag.

Lektionen började 8.15-11.00 idag hade vi en föreläsning kring matematiken och den var faktiskt  intresant. Efter föreläsningen gick vi oxh strukturerade upp vår nya studiegrupp. Presenterade oss för varandra och tog varandras mail adreser och telefonnmmer så vi kan ta kontakt med alla i gruppen
Sen fick jag och Veronika ner på stan och skulle luncha men var inte sugna på de rätter som var på dagens så vi knallade in på biblioeket och lånade lite böcker. Sen gick vi till Intim och beställde pizza men jag var inte så hungrig så åt bara en tredjedel. Den var dock mycket god men orkade verkligen inte mer.

Kockan 13.15 hade vi möte med våran v-ddaktiker angående våran VFU. Dock är det inget jag ser fram emot tyvärr då min handledare lovat bort min plats till en annan elev snällt eller hur? När möttervar slut var klockan redan 15:00 och mickael och barnen satt i bilen utanför och väntade på mig. Vi åkte till Överby där vi skulle in till Elgiganen och kika på en skrivare, vi hittade en som förhoppningsvis kan komma i morgon men han sa att den sensat kommer den 26:e, hoppas dock den kommer tidigare jag är i stort behov av en skrivare NU!

Efter detta gick vi in på Maxi och köpte lite mjölk och bröd. Sen hade vi ett till ärende in på SIBA denna gången dock där vi skulle ta reda på hur vi skall lösa datorproblemen vi har, inne på SIBA fick vi ett numme vi skulle ringa.  Gör det i morgon, innan jag åker till frissan. Japp jag skall klippa mig i morgon skall bli så skönt att få håret fixat. 
kl 19.00 är det personalfest så är ju skönt att ha fixad frissa innan. Man känner sig snyggare när man är nystylad av frisören. 

Mamma blogg



*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden! Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag! Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*

Jag har fått den här fina Awarden av  Marie  för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg! Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den!

Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:

Therese A
Therese
Kattis

Tisdag 13/1 2009

Ja, då var det tisdag. Idag har jag vairit i skolan hade först sånglektion där vi sjöng och lekte massor, rolig lektion faktiskt,
Sen lunchade jag med Therese, pratade massor om allt mellan himmel och jord, hon fick även med sin en Marimekko dräckt till hennes ena guldklimp. Kommer bli så söt i den. har ju äntligen fått tummen ur och rensa Theas garderob, nu har hon bara  98/104 kläder börjar bli stora tjejen.
Min andra lektion handlade om hur man inteljuvar barn, vi har det som uppgift nu första vfu veckan att interljuva 2 barn.

Men jag var så trött på lektionen pga av att man knappt fått sova något dessa sdagar då melwin spyttm han spydde ju ner alla sängar i natt igen. Bara att göra om proceduren igen lagom skoj När jag slutade 16.00 kom micke och barnen och hämtade mig och vi åkte och hämtade mina böckr kostade 1800 skoj för 10 veckor. urk.

I morgon skall jag luncha på stan Veronica ringde men jag hann inte svara så hn frågade via msn om vi skulel gå ut och käka på lunchen så det skall bli gott.

Nä nu skall jag jaga in mina troll och sätta demmed en flaska välling i tv:soffan kl 19:00 är det sängdags nämligen. 


Då skall jag lägga mig i soffan och kolla igenom mina nya studieböcker.
 

Kvällen

Nu är kvällen här. Dagen har gått fort idag. var först i skolan och fick reda på mitt betyg inte alls roliga nyheter jag fick ett U jag tog det inte alls bra även fast jag nästan visste till 100% att det skule bli så, men just nu överreagerar jag på allt och jag brast i skolan jag orkade inte en motgång till. Känns jobbigt just nu. Men så glad att jag har vänner och familj som stöttar mig. Therese tröstade mig idag känns så himmla jobigt just nu jag har verkligen tagit mig vatten över huvudet, skall jag verkligen vaara kvar? Just nu vet jag inte allt är jobbigt just nu, Melwin är dårlig, thea är extremt jobbig just nu lyssnar inte på mig för 5 öre och är elak och bråkig mot alla. Jag är så nära att brista helt just nu. Så det var nästan droppenidag när jag fick mitt U. Skall göra omtentamen den 31:e inte alls något jag känner för mitt i en ny kurs, sen har vi nyss avslutat en kurs som vi inväntar betyg från  det blir väl ett U där också? Nä gud villken klagoblogg det blev idag.
Idag var min syster Pia här och passade barnen medans jag var i skolan. När jag kom hem gjorde vi middag fläskfilé med fullkornsris och grönpepparsås, det var riktigt gott. 
Sen gjorde vi oss iordning för att sova och Pia traskade hem. 
Pappa kom hem 14.45 och märkte då att alla sov här hemma Jag och Melwin i min & mikaels säng och Thea sov i soffan hon ville inte alls sova med mamma idag. 
Jag och Melwin vaknade 16.3 och pappa väckte Thea 17.00.
Då  började vi diska och hänga upp tvätten som var klar tvättat för fullt idag , blev 4 maskiner, blir så med mycket sängkläder.  Näär det var gjort så hoppade jag och barnen in i badet, de älskar verkligen bada.

Nä nu skall jag  fixa lite här hemma.
 

God morgon!

God morgon! i morse vaknade jag av att Melwin spydde ner både sig själv, mig och min säng, Stackarn. Så jag ringde mikael och sa som det var men han hade svårt att ta sig från jobbet då han samåker med en arbetskamrat och jag måste gå till skolan, jag tänkte för mig själv fan!. sen kom jag att tänka på min syster och ringde henne. Tur som jag har så kunde hon ställa upp idag, gud va skönt. Så kl. 9.30-12.30 är hon här och passar dem så jag slipper krongla med inskrivningen på kursen och mikael slipper krongla sig hem. Väldigt glad att hon kunde ställa upp.
Jag är bnervös idag, skall få besked hur det gick i förra kursen. Vill verkligen inte få U men många som kommer få det pga av den luddiga tentan. Jag hoppas verkligen jag klarar mig. Känner att jag dock är närmare ett U än ett G. Men hoppas innerligt på ett G.

Nu på morgonen har jag bytt sängkläder i både våran säng samt barnens, mikael hade glömt ta på Thea blöja i natt så hon kom in 6.00 och berättade att hon kissat ner sig, stackarn. men duktigt av henne att bara kissa en gång ändå. Ny går tvättmaskinen för fullt blir 2-3 maskiner i dag.

Nu skall jag ta fram frukost, barnen har dock redan fått en flaska välling vid 6-tiden. Men jag måste äta och de får gärna äta lite till om de orkar och vill.

God Kväll i stugorna!

Ja nu är det kväll och kylan den drar in igen kände jag var ute på balkongen och hämta in dörrmattan som var på vädring. Det var kyligt brrr. Skall strax äta kvällsmat blir fil och flingor och en knäckemacka gott :-)

Sen är det snart dags att få barnen att hoppa till kojs så mamma får njuta lite av kvällen haha. Är F-word på 5:an idag ju får inte missa det, efter det kom det en ny serie om trollkarlar hur de gör deras trix alltid skoj att se på, jag blir så imponerad på dem, men vet ju att de fuskar men hur vet man ju inte. Så ikväll lär man kanske sig ett och annat. 

Åsa kommer bli nya Trollmästaren i stan:-D 

Överby

Idag har jag och Thea vart på ute på Överby och shoppat det blev 2 tröjor till mig, ett par jeans till Thea och en leksakstelefon fick hon också.Jag fick även köpt mig 4 kokböcker till mig ovanligt eller hur ?
 Efter det gick vi in till Maxi och shoppade gott gott till ikväll skall bli smaskigt att käka gott gott i kväll tyckte vi när pappa Micke skulle träna.
 Nu är Micke på träning lagom sko med två sura ungar här hemma,men Thea sover lite just nu hon var SÅÅÅÅÅÅÅÅ arg och grinig förut så hon sommnade i sin säng av ilska, men skall väcka henne strax.
Melwin står här och äter majskrok gott gott.

Nä nu skall jag fixa och dona här hemma.

God morgon!

Hej nu har vi varit vakna sen 5.00 lagom skoj att behöva gå upp just den tiden kan jag erkänna, men men vad gör man när barnen VÄGRAR sommna om? Nu har vi ätit frukost badat och lekt massor, pappa ligger  fortfarande och sover, snacka vissa har det skönt.
Jag kommer bli totalt ras om de skall väcka mig så här tidigt länge till.
Nä nu bråkar barnen så jag får springa iväg och ta dem, inte så ovanligt att de bråkar iofs.

God natt!

Nu skall jag lägga mig och sova, ja jag vet lite sent men jag fastnade med min sambo i tvsoffan:-) Såg på film och myste måste man ju få göra :-) Nu skall jag lägga mig och läsa lite så jag bilr trött i mina smö ögon, blir en kokbok inte alls underligt för dem som känner mig jag ÄLSKAR nämligen kokböcker:-)

Nä nu säger jag GOD NATT!!!

Min duktiga lilla Thea!



Hon har idag varit snäll och hjälpt pappa hemma och ta hand om sin sura lillebror när jag har jobbat!
Vi frågade henne nu när hon skulle sova, om hon vill sova med eller utan blöja, hon tvekade länge men sa tillslut svarade hon: Med blöja, hon tänkte noga innan hon svarade. Vi vill att hon själv skall känna att hon vill. hon är ju 100% blöjfri på dagen, även då hon sover men på natten är hon osäker än, men ingen fara än tycker jag hon skall känan att hon vill först!

Min underbare son Melwin!

Idag har min underbare son haft en jobbig dag, stackarn tror faktiskt han håller på att blir riktigt dårlig. Han har varit gnällig och hängig hela dagen, gick upp i ottan gjorde han också. Melwin gav inte ifrån sig ett ljud när vi la honom i kväll, konstigt nog, han ville väl  sova. Vi får hoppas det bara var en gnäll dag idag och inte någon skit som kommer nu när jobb och skola börjat igen. Vill verkligen inte att han blir dårlig.

Äntligen hemma igen!

Ja nu kära läsare är jag hemma igen, satte mig här för att varva ner, vart rätt okay idag på jobbet. det var skoj idag på jobbet stod med en ny tjej idag samt en gammal goding :) haha :) men hem kom en liten pommes till kidsen samt en vatten med is var. Gott gott, jag tog med en natcho Chicken till oss, var vrålhungrig inte käkat sen 10.30 så jag tyckte inte liten burgare kunde få slinga ner :-). Nu får barne popcorn blev nggår som jag lovat Thea så det får dem i dga bättre än godis ju då kan vi spara den påsen de inte tog till nästa vecka :-)
Blev telefon terrad av svärfar i dag både hem och min och sambons mobil men vi är gött sura på honom så svarade inte någon av oss faktiskt. Vi vill häslt inte se dem på LÄNGE!

Ikväll blir det att mysa med Micke i soffan och se på film och kanske ta ett glas vin. Det är gott att ta ett glas.
Skal ringa Jocke sen och se villken tid vi skall ses i morgon fm :-) efter det skall vi förhoppningsvis se Marie men hon skall ut i dag så antar att hon vill sova ut i morgon ;-) Hoppas hon får skoj i kväll hon och tjejerna :-) Skall försöka få med mig henne ut  också någon helg och ta med oss lite andra tjejer med är skoj att gå ut ett litet tjej gäng. :-)

Nä nu skall jag gå och byta om luktar pommes:-D

Lördag 10/1-2009

Ja då var det äntligen lördag, vaknade snällt av min underbare sons gallskrik 5.00 han har låtit hela familjen varit vakna sen dess och jag har en huvudvärk som ligger på en av de högre skalorna. Jag är SÅÅÅ lycklig att jag får slippa honom nu när jag skall till jobbet, men skoj att jobba 12-16:45 UTAN rast? Nej verkligen inte det är tamefan den jobbigaste turen de har. jag är riktigt trött och känne rinte alls för at jobba men skönt som sagt att slippa Melwins skrik och gnäll han har varit fördjävlig idag , antingen håller han på att bli riktigt djävla dårlig eller så är det något annat som klämmer honom AHHH försökt med allt men inget duger varken gosefilten, vovven eller napp han blir GRINIG vatten och välling gallskriker han också åt, Vad skallman gör förutom gömma sig på jobbet?

Idag blir det korv och mackaroner till middag går snabbt och lätt när jag kommer hem helt utsvulten. Vågen skrek föresteninte error jag ställde mig ite på den hihi:-D varför utmana ödet?
Nä nu skalljag göra mig i prdning och göra mig klar för en arbetsdag på svenska Mc Donalds AB.

Hej då så länge!

Kvällsgott

Ja nu har vi ätit dessa superdupergoda Hummrar och räkor, till detta hade vi stenbitsrom , löjrom, cirton och majonäs självklart hade vi en brödbit till. som dock inte jag åt:-D

De underbart goda hummrarna



Bordet är fyllt av godsaker



Smaskiga räkor



Äppeldryck "cider"



Citron


När allt detta åkt ner i magen så hade Mikael gjort i ordning fika  buse som han är,  så nu fick jag äppeldryck och en smaskig god härlig gräddig och krämig  SEMLA. Dock inte tänkt tanken att äta den än då jag är mätt även fast jag inte åt bröd :-) jag äter bara skaldjuren som de är med några droppar cirtonsaft på :-D aldrig vart förtjust i bröd, jo fikabröd haha :-D Men det är inte gott till skaldjur med en kanellängd eller en kladdkaka haha då äter jag hellre skaldjuren naturella:-D



Så nu vet ni vad min våg  kommer skrika i morgon ERROR ERROR GÅ AV !!

Kvällen är kommen!

Ja nu är kvällen här och jag har vart på Överby idag blev dock inga större inköp, blev filmerna kokboksen som var med tidnigarna sammlar ju på dessa filmer min filmtokige sambo, och jag på mina älskade kokböcker köpte 3 kokböcker idag en kokbok med bara fiskrätter, den som var med tidningen och en om chili mumms:-)

Marie och William var här förut de busade och fikade alltid lika trevligt att träffa dem, lillkillen var i sitt esse idag och busade hah märks att han börjar bli stor kille som vill testa gränser precis som mina knattar, vi började kika i böcker och då visade Thea hennes babybok och vi hade en helt ny oöppnad som vi gav till vår älskade William, vi skall ju inte ha fler haha vad jag vet iallfall.

Sötnosen Melwin som Marie fotat!




William och Melwin
2 riktiga busar!
Även detta kort fotat av Marie!


Efter marie och Willam blivit hämtade av Jörgen åkte vi och handlade. Vi behövde något gott bröd och lite räkor till kvällen, vi hittade hummrar i frysen när jag letade bullar :-D GOTT . Godast när man inte är beredd på att äta det.  
Nu har vi precis lagt barnen och skall snart sätta oss och mysa med våra hummrar och räkor till kvällsma:t-)

jo förresten åkte förbi min älskade syster förut med hennes älsklings bröd vi kom in på det i går när vi tjatade lite och då när jag ändå såg det köpte jag med det till henne :-D hon blev glad alltid skoj att kunna glädja folk :-) Vad gör maninte för sin älskade syster?

Nä nu får jag hoppa in till min älskling vi skall äta strax micke håller på och donar ute i köket:-) kommer nog tillbax snart efter jag ätit och smaskat då micke skall se på fotboll sen VIKTIG match haha och den vill INTE jag se :-d så jag kommer vara här eller så hittar jag något på youtube :-D  

Fredag

Ja nu är fredagen äntligen här, skall strax göra oss färdiga och gå till förskolan. Thea och Melwin var uppe tidigt i morse. redan kl 5.30 såg de till att mamma skulle upp ur sin säng, mamma tyckte inte alls det var lika kul som de tyckte. Efter jag vart och lämmnat dem på förskolan skall jag hem och tvätta sen en sväng till överby och sen i eftermiddag kommer Marie och hennes underbara son William på fika här, skall bara se till att skaffa lite fika:-) Skall nog hitta något gottigt :-) annars har jag absolut inget för mig idag med skolan skönt faktiskt att vara klar hoppas nu bara man får ett stort safttigt G också. Men inte hela världen heller om man får U men man mår ju alltid mycket bätttre om man får G först men de är ju hårdare här är på gymnasiet kan jag erkänna.


" söta bilder på mina helt underbara små knattar "




*Mammas lilla  kille Melwin*




*Mammas stora flicka Thea*


Nä nu jag skall jag gå och bråka med lillgrabben det bli airomir och pulmicort här nu LAGOM skoj att få tycker Melwin. Men mamma gillar det inte heller kan jag villigt erkänna för er, är jobbigt att bråka med honom två gånger per dag för att han inte skall bli dårlig :-( har jfu haft astma sen han var nyfödd, han blev riktigt dårlig i augusti och sen har det vart mycket åkande fram, och tillbaka till sjukhuset forsatte det, han fick hjälp först 18 december, då de trodde han bara var förkyld "SÅ LÄNGE" nä du han hade två spräckta trummhinnor en var nästintill utplånad inte konstigt han gallskrek!

Men nu är min lillkille lugn och snäll, han klagade iofs inte så mkt då heller han är tapper och har hög smärt tröskel min lille son, ja Thea också kan jag erkänna mina barn pipper inte i onödan.

Nä nu skall jag gå och hitta Melwin så han kan få sin medicin!

Nytt blogg utssende idag!

Vad tycks jag tycker den blev jättefin:-) den jag hade innan var superfin den med, men förknippade den mycket med julen :-D. Julen var ju även den grön :-)  


Trött på detta

Nä nu lägger jag ner detta BLÄ BLÄ BLÄ

Fattat???

Gosat med babysar idag!

Vart och gosat med bebisar idag jisses va bebistokig man blir kliar allt i mina bebistokiga fingrar ahhh, va små de är, Ville ta med mig kim hem Var så nedrans söt Robin och Sam var oxå söta men ja det var något med bandet Mellan mig och Kim ahh smälte i hans ögon :-) ahhh. Sen fick ju jag mata honom och ja man kan säga att jag mer passade honom villket jag inte alls hade något emot Thea och Melwin älskade var där och leka Thea fastande för lilltjejen såklart Thea älskar ju rosa och ja tror ni inte tokfian ville byta kläder på henne? Vi hade ju köpt en rosa klänning, Så hon fick sin villja igenom så hon hade den över en långärmad vit body sååå söt ahh nä jag vill ha bebis men ja du de är ju inte gratis att skaffa kids, skall vi ha en till någon gång måste vi ha mkt större lägenhet, ny bil och jag skall även jag ha fast jobb så ja ni fattar ju att det är typ 4-100 år dit haha :-D Men drömma kan man ju och låna bebisar  :-) Lotta får ju i april , elin i Mars en annan Elin i Maj, sen får ju Johanna i sommar någon gång och ja jisser vd det ploppar upp kids hela tiden  ;-) får allt vänta på bebisar här haha
Så gissa om jag får gosa med många bebisar snart hihi.

Kompisar på besök

ja i går och i förrgår  hade jag kompisar på besök var skoj, var längesen vi sågs och jisses vad magen växer :-) Man blir nyfiken men snart vet vi ju vad det är då skall det ut och shoppas! Massa söta babysaker inför dop och hemkomst:-) Alltid lika skoj.

Äntligen klara  med de tråkiga skolarbetena:-D idag och i går har vi varit på överby jag och dottern shoppade lite och sen kom pappsen och hämtade oss så vi fick åka hem och käkat lite mat. I dag var vi  dock förbi donken var tvugenn att tjata lite med några där angående festen :-) Måste ju veta hur jag skall se ut :-) haha dessa ideér de har haha. får se hur man kommer på att klä sig;-)

jag är så lycklig idag fick reda på en underbar hämdelse som kommer hönda i sommar SÅÅÅ lycklig :-) Tänk äntligen massa skoj att höra nu i all denna stress och deppighet, tack för att ni delade detta med mig :-) Inte vart så här lycklig på länge:-) Älskar verkligen min familj och dessa undebara vänner som finns för mig just nu!  Många vänner som inte hör av sig alls längre dem skiter jag i nu med ärligt talat, varför skall barz jag höra av mig och bla bla bla? nä då säger jag stopp duger jag inte för mer än"extra om man inte har någon annan" så SKIT idet:-) jag har riktiga vänner och jag vet nu extakt VILLKA det är:-)

Nyårsdagen!

Ja då var det äntligen 2009. Ett år närmare examen. Hoppas alla hade en trevlig nyår. Har nyss ätit frukost och tagit en dusch. Skall åka och handla snart och efter det så hoppar jag av vid jobbet, skall in och jobba idag. Blir nog mycket att göra idag alla vill äta kaloribomber dagen efter en utevistelse verkar det som. Men jag hoppas det blir en ganska lugn dag då jag är rätt seg, Thea fick för sig att vara vaken i natt och Melwin vaknade 5 i morse så ja man är ju inte den piggaste varelsen på jorden.
Idag vet jag inte mer än att vi skall köka potatisgratäng till middag får kanske fräsa på lite bacon så man får något till den:-)  Är inte alls sugen på mat  och fixa och dona idag:-)
Jag är äntligen klar med den stora uppgiften nu i allafall så skall jag renskriva den 2:a och den tredje har jag inte mycket kvar på heller:-) känns verkligen skönt:-)

RSS 2.0