Förlåt!

Ja jag får be om ursäkt. Jag har ärligt talat inte orkat sitta här dagarna efter vfu:n har så många saker jag måste göra efter dagen och bnen är sjuka men men livet går vidare men jag ska, jag lovar  försöka komma in med inlägge men ja ni som känner mig vet ju hur jag är myser hällre med familjenb än hänger framför min blogg.

SE YOU LATER ALIGATOR!

Söndagens händelser!

Ja skall här försöka sumera dagen. Vartit uppe hela natten igen med vår magsjuke dotter Thea idag har hon inte spytt mer än en gång menvarit på toan många fler, i natt bodde vi där och nu hittar jag dit bakbunden och med ögonbindel, tror snart det är en utstakad väg dit in. Men men hon är allt bättre.

Imorse vid 10 tiden gjorde ja och Melwin oss redo för att åka till Överby vi köpte oss två nya jackor och en ny outfit till thea på NAME IT. skall in till dem i veckan och se om de fått in en jacka till Thea de skulel beställa en i veckoan om deen fanns kvar vill säga HOPPAS. Var inne på MAXI oxå och shoppade semlor och massa annat gott.

När barnen hade lagt sig dfgjorde vi i ordning mat blev ju ingen oxfilé i går så vi tog den idag med våra hasselbacks potatisar och rödvin sås. Smaskens. Sen kikade vi på rosa pantern, var ju och såg tvåan i lördags men idag såg vi ettan hittade den på videokväll i dag billig. den var rolig den oxå.

Nu skall jag strax sussa sött har en LÅNG natt framför mig Thea kommer med all säkerhet komam in till migi natt så Micke och Thea får byta sängar igen. Jag hat varit uppe nu tre nätter i rad med Thea inte alls skoj men avd gör maninte för sina älskade barn?
Jag sall i morgon egentligen vara på min VFU men får vaar hemma pga av att Thea fortfarande är dålig och de skal ha möte på Mikes jobb så han är hemma de restrerande dagar hon är sjuk istället.
Nä nu skall jag ta mig en duch och njuta LÄNGE !

God natt!  

Kvällen

Ja nu har det redan blivit kväll, Thea är inte ett dugg bättre fått köra 4 maskiner med tvätt idag, spytt massor idag stackar och febern är hög den oxå nu när hon gick och la sig var den 40.6. Hoppas den snart går ner får se när M kommer till jobbet ju jag måste tyvärr gå till pratktiken får inte vara bort mera ju :-(

Nu skall jag göra dipp och ta fram chips och godis till melodifestivalen börjar!

Har en auktion på tradera ute!
 
http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=85398085

Sjuka barn!

Ja då sitter man här återigen med sjuka barn,. Skulle egentligen ha vart ute och åkrt pulka nu idag men nopp, Thea har magsjuka så blir att stanna inne idag. jag var på Överby förut pch köpte alvedon och massa nadra mediciner så NU har vi ett tag til här hemma. Skulel ju ha jobbat iag egentligen men ringde och berättade läget rut 5.00 i morse och det lät la sådär nöjda med min sjukanmälan men bättre det än att råka smitta ner andra lixom, menar jag jobbar ju med mathantering och et är ajjabajja att jobba med magsjukebakterier. Jag hade mer än gärna jobbat då jag behöver pengar de går ju alltid åt om man säger så haha.
Skulle även haft en trevlig kväll med massa tjat hos Marie menjag ringde i morse och förklarade läget så tyvärr så får hon sitta ensam i kväll tråkigt men vill inte smitta ner dem ifall det är magsjuka :-(.Jag känner ju aldrig av magsjuka kan vaar imun mot den tror min mor men vetefan, inte haft magsjuka sen jag var 5 år. Mamma var dagbarn¨årdare och det sägs att deras barn har mer motståndskraft miog baciller och bacilusker. hoppas det rä sant. jag ochj pia är ju nästintill aldrig sjuka  ja förkylda meninte sjuka så sätt.

I kväll blir det oxfilè med hasselbackspotatis och rödvinsås gottigt.  rytycker det var billigt i dag 219 kr kilot lagom, pris då avnlgt köttligger på typ 179 kr kilot ju! Kkött är ju svindyrt nu mera. eller ja ALLT är svindyrt nu utom godis, dricka och chips som är det onyttigaste man kan äta men alla vill ha det så det säljer de ju i bara större och större förpackningar till samma priser typ som alltid.

i morgon blir det räkor Thea vill så gärna ha det men vågar inte köpa till henen idag ifall de flyger upp lika fort igen så jag lovade att hon skulle få det i morgon.

Rekonstruktion!

Ja då var det klart! SAAB begär rekonstruktion! Helvete ja då sitter Mikael här utan jobb strax då HELVETE!!!!!

Fan nu mår jag ju ännu sämmre hur skall man klara en sådan här salk? Micke kommer ju ha apsvårt att få jobb igen då 25 000 kommer bli av med sina jobb innom kort, för SAAB kommer ju aldrig få lån ALDRIG! Hur skall Micke kunna kämpa med 25 000 andra i våran region? men staten kommer snart äga Volvo fyy satan. ARG som en sur geting just nu!
Bara att vänta och se nu då!


Skall träffa Marie och William sen kl: 11:00 skall fota och kanske ta någon god lunch idag måste känna stöd av en god vän idag!

Kvällen

Ja nu är det kväll och vi har nyss käkat Middag eller ja nyss men vidd 18.00 iallfall, blev kallops med potatis gott gott. Har precis lagt barnen och slall snart se på halv åtta hos mig och sen blir det Gordon Ramsy. Finns ingen härligare människa.  Är glad att jag fått min riktiga msn tillbaka :-D hade den nya men gaaaah va jag hatade den. gick ju fan inte överföra bilder via den ju, sabla skit.
 Skitrer nog i att gå till skolan i morgon, känns inte så viktigt omman säger så.
idaghar jag haft skoj. Mötte upp Marie och William här utanför 11.00 då promenerade vi ner till högskolan för att hämta ut mn tenta som INTE var där:-(  typiskt! Sen gick vi och handlade Bricanyl till Melwin luftrörsvidgande hostmedicin. Sen gick vu upp och tog oss en smaskig lunch pasta fläskfilé gott älskar den. Som tur var har de mindre portinoer på lunchen så man klarar äta upp den annars lämmnar man ju typ hälfte ju!
sen tog vi oss en 2 timmars promenad och fotade massa fina bilder på bland annat ett fartyg i kanalen som vinkade till oss och kikade på oss i en kikare haha :-D William sov så gott i sin vagn nästan hela vägen :-D
Efter promenaden gick vi hem till mig, fikade och lekte massor. Sen bråkade både jag ich marie med msn men hmm var lönlöst fick söka länge för att få in rätt version i datorn får hur man än gör in den nya, men efte rmånga om och men fick jag in vad jag tror är rätt version iallfall.

I morgon skall jag se om vi kan ta en lång härlig promenad i gen jag och Marie :-)  Då kan jag hämta ut min tenta som jag ändå är 100% på att jag får u på :-(  

Torsdag!

Ja redan torsdag och snart har en hel vecka  gått. Sitter fortfarande här och väntar på att de skall komma och kika på lägenheten. Men inte en skymt av dem, men som sagt har mas sagt till eidar att man är hemma hela dagen räknar de ju att man vill sitta fast i lägenheten HELA dagen. men Micke är som tur hemma med Melwin idag jag och Thea skall ut och köpa medicin till lilleman samt ta en prmenix med en lunch på stan Med Marie och William. Tror jag skall ta med kameran idag så jag kan provfota utomhus med. Nyss käkat frukost det blev en liten skål med yoghurt och quinoapuffar., gott gott.

nä nu skall jag jaga rätt på mn dotter och försöka få hene redo att å ut och försöka få Melwin att inte inse att han får vara hemma och busa med pappsen.

Sängdags!

Ja nu kallar sängen satte mig här för att skriva ut skolarbeten men jisses va trött man blir av att sitta framför dumburken. i morgon kommer folk från eidar HOPPAS de fixar skiten snart!

Sen skall jag ochThea träffa Marie och William. ta en promenix och luncha smaskigt och skönt att komma hemifrån.
Skall dock på kvällen sitta med MASSA skolabeten. Mycket att göra har massor att göra ju. Nä nu skall jag jaga in min käre sambo med in till sängen han mycket trött ut.

Onsdagen den 18 februari 2009

Jaha då var det redan onsdagkväll, har varit i skolan hela dagen hade en enormt monotom föreläsning som jag ärligttalat ingen gillade. På eftermiddagen hade vi litteraturseminarie med en fråga till som vi tagit ut en barnpsykologi bok,  Väl hemma mötte jag två syperlyckliga barn som kom rusande mot mamma. vi myste lite och pratade om lägenheten som skall komma och kikas på i morgon, hoppas de fixar skiten. Skall komma två tekninker hit i morgon så bårde ju fixas tycker jag.
Jag och Thea tog vid 16 tiden bussen mot Överby behövde köpa mjölk och bröd samt lite välling så vi tog bussen in blevv lite mer saker oxå som lite hubba bubba, nya dumle i form av stjärnor. Får se om maskiga.
nu skall jag strax se på halv åtta hos mig,sen blir det arga snickaren och sen ja sen 21.00 kommer Grays anotomy! YES YES YES!!! Som jag längtat!

Mår skit!

Mår inte alls bra just nu datorn har crachat igen! Visst jag har sparat alla bilder mennu försvann mina skoarbeten istället HELVETE!!!! Ovch mina ps försvann och de år inte instyalera om guuuud va arg och ledsen jag är älskar verkligen sitta med ps ju :-(

Torsdagen den 12:e Februari 2009

Ja det rä redan torsdag idag! Skall hämta barnen lite tidigare idag! Vi skall ut till Överby och shoppa alla hjärtansdag presenter. Brukar inte blir så mycket med något litet blir det alltid.
beställde biljetter till lördag oxå. Skall bli skoj att gå på bio var länge sen sist.
Nu skalljag försöka fixa min dator fattar inte alls vad det rä för problem med den , var gång den uppdaterar sig låser den sig, varflr? jag är livrädd var gång att vi skall förlora allt vi har på datorn. De på siba säger att deinget kan göra fören det väl händer, det känns ju betryggande man köper en dator för 10 000  så säger de så lixom :-(

Sovdax

Ja nu har jag äntligen fått klart mitt jobb så nu kallar sängen!

Gestaltningen!

Gestaltningen gick jättebra idag riktigt skojjigt faktiskt, jag var masken med den långa luvan och masken med luciakronan var riktigt skoj och alla uppskattade och giillade vår gestalltning och våra lekar.
nu skall vi käka jag har gjort pizza som barnen fått dekorera så hoppas de smakar gott :-D

Onsdag 11/2 2009!

Ja då var det redan onsdag! Jisses dagarna bara flyger fram har så mycket att göra på så kort tid Gahh. Nu skall jag strax knata till skolan har en examination i dag , vår bok skall gestaltas och vi skall ha en gestaltnig kring den :-D så nu har jag packat ner allt jag behöver, det jobbiga är dock att vi slutar först 17 orka vara i skolan sååå länge.

Nä nu skall jkag göra klart min lunch blir räksmörgås hihi :-D  GOTT! med en Sweetie efter. Bra med vitaminer ju speciellt c-vitaminer.

Kvällen är här!

Ja nu är kvällen här och det är strax dags att sova. Har inte mått toppen idag så var hemam idag :-( Melwin är inte bra han heller. I morgon MÅSTE jag till skolan dock har en examination på en gestaltning och en lektion :-) Hoppas det går bra.

Saknat denna låten

Denna låten har jag verkligen saknat, jisses:-D

Kramis sång

Denna låten går varm här hemma Thea och melwin ÄLSKAR den.

Trött!

Sitter här trött som fasiken vart uppe med barnen hela natten fattar inte att de klaraa va att vara vakna nätter efter nätter:-(
Skall strax fixa lite här hemma men skall orka oxå. Pia kommer vid 11 skall bjuda på lunch blir fläxkfile, pommes, trepepparsås och wokgrönsaker samt en flaska cider :-D

Kvällen är kommen!

Ja då var det kväll, skall strax hoppa in i badkaret för att skölja av mig sen skall jag sussa sött skall lämmna barnen på förskolan kl 8 ju. sen kl 11 kommer Pia hit på middag skall bli skönt att tjata av sig inna plugget:-D nä nu går jag till badkaret strax sov gott alla mina läsare.


Dags att gå ut!

Ja nu skall jag gå ut fr att hömtas upp av Mikael, vi skall hämta barnen och sen åka och handla, jag är fortfarande på extremt dårligt humör så hoppas det snart går över jag är riktigt rasande faktiskt. 4 pers vet varför men tyvärr går det inte bort:, avskyr vara förbannad!
Nä nu skall jag sticka ut M kommer om 5 minuter!


Lunch

Ja nu är jag hemma på lunch blir potatismos och äppelcidermarinerad fläskfilé och massa goda grönsaker till.
Jag är så djävla sur idag så det går knappt att beskriva men hoppas det går över snart för jag spricker snart av illska.  Vill ha klart allt just nu så jag kan focusera på det viktigaste just nu. Har väldigt mycket just nu plus att kompisen har jobbigt just nu och jag försöker stötta.inte det lättaste men vad gör man inte för sina vänner?

nä nu skall jag fortsätta mad min pp så det är  klart till nästa v sen har jag 1 ob jag skall göra 2 interlj. samt 5 lektioner som skall ordnigställas. Ghaaa. ja jag glömde ju  mina  gestaltanden och bla bla bla, har extremt mycket denna veckan att fixa med. gisses.

Måndag 9/2 - 2009

Ja så var det måndag igen då! Strax så skall vi göra oss i ordniong och gå till förskolan å jag hinner till skolan har handledning hela dagen i dag, och känner jag min grupp rätt så får vi sista tiden :-(
Jag känner inte alls för att gå till skolan har totalt tappat lusten för det jag känner mig inte alls på topp just nu men fan är bara att bita ihop eller?
Nä nu skall jag göra smörgåsar och ta med till skolan.

Söndag!

Idag är det söndag och jag känner för att utöka min garderob med lkite kläder. Skall se om jag kan hitta några jeans och en och annan tröja, sen skall jag på jakt efter skor, hällst stövlar men jag har ju så sablans stora vader alltid haft tyvärr, mamma och pia har samam problem, läkarna tycker vi skall vara glada då de är ett teckan på bra muskelbyggnad och  vi harju aldrig brytit något så det är väl ett plus, men hur kul är det då :-(
NÄ menjag skall försöka hitta ett bar dojor till mig och barnen.
Nu är det frukost, sen bär det iväh medbussen tillÖverby, jag vill shoppa ensam med barnen idag då Micke alltid stressar som en jakthund där inne.  

Lördag och kalas!

Ja idag hade vi ett tredje kalas för vår älskade tre åring! På morgonen gjorde vi tårtbottnar som svalnade medans vi duschade, sen gick vi och köpte frysta jordgubbar och blåbärspure. Väl hemma delade jag till tre bottnar MELWÌN snattade dock en bit av botten delen! Men fixade till den med lite pyssel haha. Sen var det bara att lägga på alla lager, och till slut pynta den till max.När detta var klart kännde kakmonstret Åsa att något saknades så jag fixade till en plåt hallongråttor. Så det fixade vi 10:55 var de klara och de första gästerna klampade in minuten senare. Två söta goa killar Oliver och Theo med dearas mamma Emmy mintutena efter om mina kära grannar Marie och Jörgen och deras bedårandesom William (min lilla favorit kille).
Thea fick en my little pony av både William, Oliver och Theo. Skoj Thea gillar ju dem mycket. Hon sover med poneyn hon fick av Thea och Oliver nu den var en lite mer mjuksponny som talar massor. Men den andra poneyn var lite roligare för den hade både och kläder och skor.
När vi fått upp leksakerna lekte barnen och jag och Mikael dukade vi  fram fika, Smaskigt med tårta och kaka, Emmy och Jörgen älskade kakorna medans Marie och jag mer gillade tårtan, den är supen god den tårtan. Micke åt lika mycket  av dem båda kakmonster som han är haha.
Till middag blev det hemmagjort mos, wokgrönsaker samt äppelcider och pepparmarinerad fläskfilé. Alltid lika gott med det.
Sen fick vi oss en långpromenad, har även idag lekt med photoshop så skoj men dock är jag inte helt 100% nöjd med resultaten ibland känns det som det är svårt att veta när man gjort för mycket.
Sen kikade vi på en ny film, med min älsklings skådespelare Vin Diesel han är så läcker.  Babylon A.D var rätt okay men nja ingen jättehöjdare så den hyr jag inte nån mer gång :-( men godiset vi köpte var inget fel på.
Nu ser Mikael på Wallander, då satte jag mig här.
I morgon skall jag se om jag får ut arslet på en promenad skall öven ut till Överby kall kika på ett par skor till mig samt ett par nya till barnen köp 3 betala för 2 snål som man är  haha.

Nä nu kära läsare skall jag fortsätta med Photoshop. BYE!

Sovdax

Lekt med Ps nu på kvällen skall leka färdigt i morgon har två bilder jag skall fixa gjort 2 men nja inte helt 100% nöjd med dem dock kan man göra många olika varianter gjort ågra st idag jag är nöjd med :-)
Mennu ger jag upp Natti natti!

Fixat....

Fixat lite med bloggen nu men har några idéer kvar.

Rensat vinden

Japp idag har vi vart på returen med  2 fullproppade sopsäckar med urväxta kläder samt var där med massa leksaker och en babypulka. Sen åkte vi och sorterade skräp och annat på återvinningen var där 2 vändor. Vi har även vart på willys och handlat, men fyy gillar inte alls den affärenm tycker den är rörig.
Funderar på att göra om min blogg men har inga ideér tyvärr men har ett par små saker jag vill fixa till men det går lätt.Får se bara när jag får tid, i dag skall jag baka bullar i morgon skall jag göra tårta.  MUMMA. Thea skall ha kalas här i morgon för några vänner vet bara tre som kommer än så länge men 2 till kanske kommer får hoppas på detta :-D
Nä nu skall jag sussa lite sovit extremt dårligt i natt.


Haft mycket att göra

Glömmer av att gå in i bloggen var dag, jobbigt men har så mycket just nu med examinations sakerna i skolan + melwin och Thea som är sjuka stup i kvarten, kalas som varit och som skall komma. Men jag skall bättra mig :-D
Har förresten hittat Theas katt hittade den i går på Cubus :-D Gud va glad jag blev att få  återse den där lilla katten. Har nog aldrig sett Theas förskolepersonal så glad som när jag kom och hämtade Dem och hade med mig katten :-) Fick hämta barnen tidigare i går då Melwin hade feber men det blev inget av det och skall åter till förskolan i morgon kl 8.
Nä nu skall jag ta mig en dusch.

Natti natti!

Katten är borta :-(

Ja Theas älskade katt är borta. Den försvann nu i kväll på Cubus vi ha letat febrilt efter den. Den ä BORTA  cill inte ens föreställa mig hur jobbigt det kommer vara om den inte kommer tillbaka, jag känner mig så djävla elak sommåste berätta hela tiden att den är borta och att den kanske aldrig mer kommer tillbax :-( GUD vad jag avskyr vara mamma dessa stunder.

nä orkar inte skriva mer nu.

Theas 3-Årsdag! Grattis Snuttfia!

Idag vaknade Thea och Melwi redan inna kl 5 för micke var kvar i sängen så långt var jag med., men orkade nte kollade på klockjan När klockan slog 5.00 så vaknade hela familjen och vi grattade Thea. Hon har dock inte fått sina presenter än de får hon snart när Mormor morfar, moste och kusin kommer på födelsedags kalas.
Då får hon 8 presenter av oss hon har dock redan fått 3 sen tidigare men idag får hon 8 st till.
Får lägg a ut bilder på min bilddagbok sen kanske en här men.

Kl: 15.00 hämtade vi den sammriga tårtan såå jättefin tårta lila med råsa hjärtan och en stor lila ros på så står det Thea 3 år på jättefin. 
Nu håller jag på att baka en pepparkaka, gott att göra egen men skoj att det fortfarande finns kryddor till den att köpa :-D får hoppas den blir god nu oxå men jag är säker på den blir smarrig.

Nä nu skall vi fixa till lite här tils de kommer. 

Men räkna med att få se lite bilder här sen då!

KRAM så länge!
 

RSS 2.0