Jag är bäst!

Ja jag är som sagt bäst! jag rockar fett! I går fick jag G på min GIA tenta och iidag fick jag G på min BMATenta (reflektion) fattar ni jag är fucking bäst JA JA JA. Fattar niui på en skala hur lycklig jag är detta är underbart helt underbart!!!! Yes yes yes !!!!

Nu skall jag strax hoppa in i dushen och sen sova i natt kommer jag sova UNDERBART! jag är såååå lycklig och så stålt över mig själv jag är jätteglad. Ja ni fattar nog det emn GUD va jag är glad!


God Natt!!

Yes yes yes yes!

jag är så lycklig! Jga klarade min tenta. Så himmla glad, jag trode verkligen inte jag skulle klara den och jag fick alla rätt :-D Min grupp blev jätteglad för min skull. Jag hade med mig Veronica som stöd och hon blev minst lika glad för min skull fick kramar och gud så glad jag blev :-D Fick fira med en macka haha. Gott det ju!
Nu skall jag klaga lite :-D Jag gillar inte vädret i dag alls:-(
i korgon kommer ännu ett resultat från en tenta hoppas på G men vågar inte hoppas för mkt. Nu nu skall jahg lata lite haha 

Mår bättre

Ja nu mår jag bättre igen även om alla sår inte är läkta så känns det betydligt bättre igen. Skolan går dock fortfarande skit jag orkar den snart inte längre. Jag hoppas på G men är knappast säker på det eller jo ett G är jag säker på men det andra känns GAAHH. det tredje G det som jag håller på med nu känns helt hopplöst fattar inte uppgiften och det tror jag fa inte någon gör.

Fattar inte varför jag gav mig in på detta jag hoppas dock på en VÄNDNING till det ljusare hållet det där U:et jag har vill jag få ett stort fin G på. Finns det nu en högre makt som vill ha rättvisa kika lite på min abetyg och ge dem lite rättvisa jag VET att jag kan jag VET.

I dag ahr jag vart med Marie typ hela dagen känns det som. hon var här en stund i fm sendan gick vi på promenad och förbi mig och hämtade smaskiga kanelbullar dock var vi inte så fika sugna men de slank ner 2 bullar i allfall sen tog vi en promenix till lekparken innan vi gick ner till stan och kikade och på vägen hem stannade vi på hemköp och shoppade lite.ångrar dock att jag inte köpt chips idag sååå sugen på chips.
sen i kväll var jag hos marie igen och spelade TP och försökt ta en cider men var inte sugen alls idag man man kommer de dagar man är det med. tror det eller ej men jag van nog först gången jag vinner:-) men gud va man får tänka haha.

Ångest

Jag har en djävla ångest just nu. Ni mina närmaste vänner vet ju varför och hur mitt liv är just nu jag orkar inte mycket till skolan jobb familjelivet allt tar musten ur mig jag vill ha HJÄLP massa hjälp.

RSS 2.0