Lever jag?

Ja ni kansse undrar om jag överhuvudtagetlever? jag är lite väl mycket från bloggen just nu men men skolan tar hela mitt liv just nu. kögskoan Väst vet hur man får studenter att bara leva för skolan. De ger ut examinationsuppguiftht och dit samt starar nya kurs INNAN den förra är avslutad lagom nice eller hur? Nopp det tycker inte jag heller.
men jag skall sända in min examination idag så jag får mitt G jag har fårr uppskov att lämmna in den lite sent pga av vissa saker som hänt skönt att få lite hjälp på vägen.
Annars idag händer inte ett skit jo jag skall till HV ( förvånade?) Haha. Jag skall faktiskt dit på eget bevåg skall träffa en språk och text vetare som skall hjälpa mig kontrolera min examinationstext.
nu skall jag äta frukost sen blir det slappa framför Tv:n och se på skräp :-D Skall vara i skolan 13-16 idag.
Förresten köpte en cykel til mig i går  blev avis på min dotter som fickk en ny cyckel i förgår haha . Melwin fick även han en cykeli går av en kompi de ville slänga deras plutt cyckel då de inte  har plats för den nu när de skall flytta. Stödhhjulen saknades dock Men bara shoppa nya när  Melwin börjar cykla.

se you later hoppas jag iallafall skall försöka gå in hit oftare nu.

Inte orkat och haft tid

Nä det är tyvärr på detta vis, jag har varken tid eller lust att sitta här länge om dagarna längre har mycket i skolan just nu villket måste fixas till.
  vad händer annars i livet då förutom skolan?
Ja du barnen växer och frodas , de är hemma idag fick hämta melwin igår då han hade hostat så mycket att han spydde:-( men i morgon skall de till dagis igen då jag MÅSTE plugga :-(
Skall srtax göra oss i ordning för att komma iväg till Överby behöver köpa nya borrar och kolla in nya gummistövlar till kidsen mina.
Melwin har nu lärt sig gå på pottan och gör det frivilligt sitter där och myser och ropar när han är klar. gör både 1 och 2 där Thea är med honom oftast och stöttar, villken duktig och snäll syrra han har eller hur haha.

Förresten jag har fått mitt G nu så NU är ag glad igen men är sur på sega HV ändå med olika betyg och fel hit och dit lixom.

Rasande!

Japp jag är rosen rasande på en viss lärare på HV just nu! Han försäkrade mig om att jag fick G på min uppsatts men  NEJ på nätet är det ett stort fett U hatar honom. Hur kan man blåljuga någon rakt upp i ansiktet ? Ha! nä fyy jag är rasande.
Skriver mer i morgon!


Glest mellan inläggen!

Ja jag får be om ursäkt det blir mycket glest mellan mina blogginlägg men tiden att sitta här finns inte. Jag föröker men tiden finns inte. Är hemma idag med sjuka barn IGEN japp de är alltid sjuka var på förskolan 1 vecka innan de är'hemma igen lagom skoj ju!
Men i morgon måste jag tillMIn vfu har ku dag som jag måste vara med på sen är det bara 3 dagar till sen ä'r det hv som gäller igen :-( kommer verkligen sakna vara ute med dessa underbara barn, sitta och tråka i skolbänken är ju då inget jag vill vara med om tyvärr :(
Men i morgon är det pizza som lunch så lite att se fram emot haha :-) Vet inte när jag käkade pizza senast vi brukar nästan aldrig köpa skräpmat längre, blev ju mkt mc d förut i sommras då jag jobbade där mängder men då var det de där "nyttig" målen hah utan pommes och med loka:-D man får ju vaar nyttig vet ni:-D
Barnen dricker ju inte dricka utan de får ju mjölk, duktig man är elle rhur ( asgarv).
Men skit samma om mina matvanor i em skall jag vara JÄTTE onyttig blir kanelbullar för 100% här då lovat min älskling att hon skall få vara med och baka i dag jag skall bjuda på fika på förskolan i morgon tillpersonalen.
I går hade jag förresten kära famniljen stenmark -tantu här, Lise-Lottes mage är så fin, man är inte alls avis på den kommande lilla tjejen. i går firade vi Thea och jespers 3 årsdag Thea fick en jättefin målarbok med favorit katten Findus och massa tuchpennor som hon redan målat hela armarna med sååå snyggt "not".
Lise-Lotte blev imponerad på mion akokböcker att jag har har så många alergikokböcker som passar dem , deras underbar barn har ju gkutenintolerans, laktosintolerans och diabetes. Så fikan i går fick man tänka till på så att alla kunde äta:-D haha. Men som scuoterna säger "ALLTID REDO!"  haha kakmonster som man är;-D

Nä nu skall jag koka potatis och göra potatismos till lunch. Vad det blir till är en så länge ett mysterium men blir nog korv :-) av nnågot slag, har en falukorv som ligge roch vill bli uppäten så varför inte göra en ungsstekt falukorv till moset? hmm ja men det får det bli minsann!

Skall uppdatera min bilddagbook i dag oxå hör och häpna haha!

Måndag 2 mars 2009

Ja då var det redan en ny vecka och hela dagen har passerat redan. Skall försöka sumera måndagen då. Dagen började med att min mobil började skrälla och ville få upp mig 5.00 för att göra oss i ordning att ta oss till barnens förskola. så ja khoppade "glatt" upp 5.00 in i duchen sminkad mig fixade håret, gjorde frukost ovh väckte barnenj fixade i ordning dem och vi käkade frukost lagom till pappsen kom upp. Han fick ju nya arbetstider nu så han är hemma med oss 1 timme längre om dagarna men kommer hem 1½ timme senare mindre skoj dock:-(.
efter frukosten var det tanborstning och dags att klä på sig ytterkläderna och ge sig i väg till förskolan. inte varit på förskolan på 20 dagar ju JISSES.
väl framme på förskolan togs vi emot av den nya förskolleläraren barnen hade aldrig set honom förut. Inte jag heller. men Visste ju om att han skulle komma. Melwin hade inga problem alls att säga hej och spatssera in Thea dock undrade vad det var för en filur:-) Men hon tinade snabbt då jag värmde upp henne lite med lite mys och gos.
Sen bar det iväg till sjuntorp i illfar tror busschafören körde 100 i kurvorna hade hisskeligt hög fart idag lika så på hemvägen när det var glashalt, samma chaför för den delen oxå.

När jag väl kom utr ur bussen LEVANDE! tro det eller ej! Knallade jag iväg till förskolanoch där hämtade jag två mammatokiga barn som saknat mig MASSOR!
Mötte pappsen på vägen hem utan för maskrosen.
 Väl hemma gick jag och The abar upp en snabbis och hämtade lite saker innan vi stack ivägh igen tillÖverby där vi shoppade lite blev massa frukt, och en knivslip. Sen på HM fick det bli 2 par jeans 1 mössa ett par strumpbyxor och 2 läppglans till Thea:-) Sen åkte vi hem och la Thea och Melwin i säng sen dess har jag haft det lungt och skönt i soffan medans Micke har suttit här, nu skall jag krypa in i sängen skal lupp 5.00 i morgon med ju :-D
Sussa gott nu med!

RSS 2.0