Åka och jobba!

Japp det skall jag göra, nyss dumpat    av barnen på dagis , blir en kort dag där idag skall ju ut på äventyr idag ju :)  jippy  ;) nä blir korta inlägg men har inte mer än glädje att skriva så blir kort:-) är  glad just nu och trivs med mitt liv:-) jag och barnen har det underbart :-)


Varför?

Ja det är mitt stora skratt varför? jag förstår inte varför, kan inte sluta skratta tycker det är så löjligt att jag inte kan sluta skratta haha. 

Äntligen hemma:-)

Ja nu har vi äntligen kommit hem för idag :-) Haft  mycket att göra idag och i går oxå  iofs:-)  Imorgon blir det inte sämmre:-) skall till läkaren och jag stil jobbet sen skall vi på utflykt:-D  busigt värre skall vi ha.

Hade en underbar shoppingtur i går efter jobbet träffade Tina på Överby, hon kikade efte ren klänning men hiuttade bara underkläder:-D haha själv hittade jag massa jag köpte:-)    The avar så duktig att äta i går så hon fick en glass till efterätt, de är så underbart goa och duktiga min abusar, finns inga bättre ä än dem två. Men  bus kan de hitta på hahaha....

måndag :-)

Ja idag är det måndag och den började underbart vaknade av att ina troll satt och pussade på mig och sa i kör att de vill ha välling då var klockan 4:55 :-) lagom, tid att gå upp på tycker de tydligen haha. Men vi skulel ändå upp tidigt och gå till förskolan. Sen fick ju jag gå till jobbet och jobba, hade ett jätte bra samtal med Chefen idag :-) tror verkligen att det blir toppen detta nu.

Skall strax boka upp semesterresan nu skönt att få åka iväg och njut av ledighetn tillsammans med dem man älskar!

Melwin 2 år Grattis!!!!!!!!!

Ja idag blir våran lilla kille 2 år,kan ni tänka er denna lilla kille har redan hunnit bli 2 år. Idag blir det en stressig dag först nu på morgonen kommer farfar, Tobias och Pluto, sen skall vi till dagis och kalasa där på massa god glass. Efter dagis kommer Pappa en kortis , han skall bor men kjommer hit på söndag då han kommer hem igen. Efter pappa åkt kommer Mormor, morfar, Pia och Ronja. sen är det nog dags att sova haha.

Melwin har fått öppna ett paket och det var en lastbil. tänkte vi firar honom mer sen med pappsen:-)

Nu skall vi gå in och morrna oss och käka god välling jag tar dock en skål filmjölk med flingor för min del.  Nä men vi hörs väl någon gång är inte och bloggar så ofta som ni nog redan vet. Har inte tid.


RSS 2.0