30:e Juni 2010 och ett inlägg!!!

Ja jag vet att jag sällan är här innne och skriver, jag skall bättra mig :D. Jag har jobb som jag är på som det känns just nu dygnet runt:D när jag väl är hemma vill jagvara med mina underbara barn och sambo ju. I morgon skall jag träffa underbaringen Tuss. Skall ta en promenad inna njag skall åka och jobba.

skall gå och kika på lägenheten vi skall flytta till samt kika på vart garaget ligger. Tar nog oss en fika oxå vad en en date utan fika??? Inget!!!!



Godingarna :)


Min lilla kille fyller tre på lördag kan inte fatta vart tiden har gått, tänka sig att min lilla knatte redan är tre min lilla bebis är ingen bebis längre. och Thea är redan 4½ år om 1½ år blir det skola för den lilla gumman  känns ännu mer konstigt faktiskt att få ini huvudet:)

Vad har hänt sen sist då??? Hmm ja jag har gjort klart 4 terminer på HV bara 3 terminer återstår YES!!! Vi har som ni förstått fått oss en ny lägenhet och idag avr jag och shoppade loss tapeter de hade billiga och snygga på Rusta. 69 kr rullen och det var bara att passa på blev 18 rullar :D Skall till Lägenheten och mäta på fredag, ringde de nuvarande hyresgästerna och de tyckte bara det var kul at vi ville kika förbi och så innan det blir flytt :) Vi skall även ner till IKEA och köpa oss garderober och kanske badrumsmöbler. Men det får bli på älsklingen semester han får v 30-32 då han måste jobba v 29 då SAAB skall jobba:( då m¨åste ju även de som är underleverantörer jobba med. Men de får 5000 för att jobba den där extra veckan villket känns ok för en veckas jobb + sin vanliga lön oxå förståss. Så i augusti får vi båda toppen löner så blir att lägga ner pengar på snyggt till lägenheten.

Nä mina kära läsare, detta var ett inlägg som bliv lite hipp som happ men men det blev ett inlägg iallafall :D

Nu skall jag bege mig till badrummet och fixa i ordning mig inna det blir sängen får nog bli en varm go ducsh så man bli trött och go i kroppen :) så jag är pigg i mogon. Skall ju träffa Tussen ju och då måste jag ju vara pigg och utvilad :D.



Puss och kram på er!!!!


RSS 2.0