Dagen idag!

Idag blir det jobb och möten som avlöser varandra. Skall på ett viktigt möte idag hoppas det går att lösapå smidigaste möjligaste sätt. Det gör det säkert.

Jobbigt!

Fick ett jobbigt samtal idag som gjorde att jag stannade hemma från jobbet, jag är helt förvirrad. Fattar inte  ett piss. VARFÖR just nu? VARFÖR?
Nä gud alltså, jag måst eut härifrån lägenheten men kan inte hämta barnen än då de är på dagis till 14.00 då de sover men jag hämtar dem 14.00 idag!

Vad skall jag göra sååå länge???

Kvällen!

Ja i kväll har jag och Melwin myst i soffan. Vi åt lite gott, fruktsallad och yoghurt mycket smaskigt! I morgon skall vi ut på upptåg ut och göra lekparkena osäkra, någon som vill hänga på ? Bara jag inte skall in och jobba har en föraning att jag måste det, men vågar ju inte säga nej man vill ju inte missunna jobb när man får, tillfälle att jobba extra! Skall föresten få ett till jobb antagligen får svar i veckan:-D Spännande mycket spännande!!! 
kunde ju fått jobbet på Tlenor men sa nej :-( kan ju inte ta det jobbet då jag bara behöver sommarjobb:-(
men men nästa sommar skall jag söka i förväg på bra sommarjobb om jag inte jobbar kvar på McDonalds!

Nä nu skall jag forstätta tjattra på msn!!!

bye så länge!

Riktiga vänner

Ni som, anser er var mina vänner, de vill jag höra i från. Jag tycker inte detär mitt ansvar att hela tiden höra av sig eller är jag kanske inte värd det? Men som sagt har ju få vänner som faktiskt ringer och vill träffa mig ni är värda så mycket. man kan höra av sig fast man inte är på topp det gör jag och jag har inte m ått topp det senaste, men nu har jag gett mig fan på att jag skall fan må bra jag förtjänar det!  Detta steget tog jag efter att ha pratat med världens underbaraste tjej nämner inga namn men hon vet att hon hjälper mig massor att gå igenom skolan och vardagen som mamma och mycket annat!.

Som sagt hör jaginget från er så ja då kommer inte jag heller göra det. Tyvärr jag är trött på att alltid jag skall ringa och fråga eller baar höra hur det är mm. Jag vill känna mig som en riktig vän inte en man har i andra hand för det är inget jag vill vara det har jag varit för Mikael och det stod jaginte ut med. Nä nu skall jag få klarhet villka som finns där och inte!

Onsdag och jobbig dag!

Ja det är ingen rolig dag idag alla minnen kommer upp och man vetefan vad som händer nu har en till kompis tagit livet av sig va fan räcker det inte med skit nu???? Helvete jag orkar inte förlora allt och alla jag älskar. finns det någon kvar som orkar vara mig nära längre NÅGON???

Tack :-)

Tack ni få underbara vänner jag faktiskt har kvar ni vet villka ni är och ni som tar åt er och vet att ni bör känna ta åt er. Tack för att ni funnits där för mig jag kan inte tacka er nog. Tusen tack nu mår jag super tusen tusen tack ni och min familj har fått mig att må så himmla underbart! Speciellt tack till en person som finns här dygnet runt för mig och verkligen hjälpt mig med både skola, jobb och barnen samt separationen från Mikael. TUSEN tack du vet inte hur stor hjälp du varit frör mig. Dock förlorade jag något jag aldrig trodde jag skulel förlora på vägen ett förtroende och en vän en vän jag kännt hur länge som hälst som nu är förlorad, på grund av att hon inte ville finnas där för mig trotts jag finns där eller ja fanns där för henne vid minsta lilla sak! Så ledsen just nu trodde aldrig jag skulle förlora en så betydelsefull vän. Men nu vet jag iallfall villka som är mina vänner. Det är viktigt att veta. hällre få bra vänner äm många ytliga som ändå inte finns där.

Torsdagen den 11 juni 2009

Ja då var det redan torsdag! vad händer i dag då? jo vi har redan gjort massor vi har storstädat och tvättat 2 maskiner tvätt skall strax ut och leka och sen handla lite middagsmat, sen skall vi äta och sova. sen kommer mormor och passar busarna medans jag skall åka och jobba.  kort pass tror jag men kan ju bli ända till 02:00kan ju hoppas.

Hade hoppats på att träffa Marie och William idag men de skulle bort ja ja blir fler dagar. Ringde och frågade elin istället och vi skall strax ses och ta en promenad :-) Så skall strax gå ut.

Vill inte längre

Nä jag vill inte sitta här och må skit dag ut ohch dag in. Alla har dagarna uppbokade och jag sitter här och har supertråkigt eller ja jag har ju mina små gryn men ja hade vart underbart att ha lite vänner oxå. hux flyx försvann dem alla, är jag så hämsk? Dumpad av killen och av vännerna? Inte ett telefonsamtal ett smsm en kommentar på varken facebook, msn eller familjliv jo två personer. Men en av dem kanjag inte se hon bor så långt bort, men hon är otroligt snäll den andra är jag glad att hon finns men jag vill inte störa henne känns som hon har mkt i sitt liv ändå. Jag känne rmig så himla ensam. Snacka jag är löjlig och skriver här varför? jo för jag måste få ut  det ur min kropp har jag skrivit det är det iallfall borta en stund ur kroppen skulle kännas otroligt jobbigt att ha all denna sorg i kroppen att känna att man är ensam är glad jag har min underbara familj.
Var på ett viktigt möte idag gick som väntat. TYVÄRR!!!!

slutbabblat av gnällspiken.


Saknar

Jag saknar mina vänner, jag saknar verkligen mina vänner just nu.

Så djävla besviken

Ja det rä' det minsta jag kan säga att jag är. jag är så inåthelvete besviken just nu riktigt djävla besviken. Fattar inte varför det blev såhär?  Djävla fucking helvete jag som trodde det var bra.....helevete!!!!!!

Halloj på er !!!

Ja här blir det inte mycket skrivet tyvärr. Jag har helt enkelt inte tid! tro det eller ej jag har ett liv utanför datorn haha. Speciellt nu när jag har sommarlov börjar inte skolan föresns i september fatta va gött sommarlov. Skall dock försöka jobba som fasiken så jag kan njuta av sommaren. Har inga planer för sommaren mer än att jag skall bada och njuta av solen.
Vad har hänt sen sist då?

Nja inte så mycket. Jag har jobbat och jag har haft sjuka kids magsjuka och det va inget skoj. Men det är vi fria från nu haha. bara vart ledig tisdag och onsdag denna vekan skulle ha jobbat i går dock men pia var sjuk så hon kunde inte passa kidsen då thea hade vart febrig dagen innan.

Just det jag har en överklagan sm jag skall göra mot försäkringskassan ocm fattat ett riktigt felaktigt beslit de små snikna musslorna så fk här i stan tyckte jag skulle överklaga deras dom.

Nä' nu skall jag sätta mig i soffan och läsa en bok köpte boken om Felix i går. Har inte börjat läsa den men det jag hört om den är att den skall vara bra. Har ju boken om Tille gud va jag grät när jag läste den, hoppas maninte får lika många tårar av denna, missade ju dock dokumentären om Felix när den gick på tv 4:a men hoppas den går i repris.

RSS 2.0