Hmm

Ja du här är jag inte allt för ofta. Jag har så mycket annat jag gör än springa hit in och blogga, kanske har jag ett tråkigt liv eller så har jag ett allt för upptaget liv vem vet.  Men sedan sista har det varit jul. På julafton vara vi hos mina föräldrar och firade jul, det blir alltid lite för mycket av både det ena och det andra. Barnen fick mängder med julklappar och man börjar fundera på vad dtysan de ska ha allt till egentligen.

Melwin fick sitt eftertlängtade Thomas tåg och tillhörande kompisar. Vi köpte ven lite rälst till honom sedan fick han räls av mormor och morfar. Han var en mycket nöjd gosse på julaftom villjag lova.

Thea hon fick det en flcika kan önska sig smink, smycke och en pronsess klännig, massa horsnoddar och diadem och framförallt sin ritmasin hon önskat i månader. vi hade en mycket överlycklig och gald prinsessa den julen :)

Jag själv fick av min underbara mamam och pappa en ny skärmaskin de vet att jag slitit ut den gamla;) och sedan fick både jag barnen och micke pengar av dem, de skämmer bort oss mina föräldrar. Av älsklingen blev det underkläder och kokböcker det är något jag älskar:

PÅ nyår hade vi lite vänner över och det blev blandad stämmning det var kul fram till 3.00 då det blev ett djävla liv här och jag bad dem dämpa sig, då blev den ena killen arg och gick ut och la sig för att sova i bilen i 14 minus. ja ja är man dum så är man tyckte jag.

på nyårsdagen började jag jobba 6.00-16 så det blev inget sovit den natten och när jag slutade jobbet kom älsklinge noch hämtade mig för att åka och hämta kidsen hos farfar. VAR EN LÅNG DAG. Vi var hemma 20.00 på kvällen och jag var nära på död av trötthet. mensat och var lite social med älsklingen ändå framför en film. Dagen efter skulel jag börja jobb 7.00 men min kära iPhone ringde inte det gorde den iofs inte på nyårsdagen heller detta pga av ett buggfel på deras klocka. Grrr. Men jag kom bara 5 min sent till jobbet ändå och fick jobba längre pga av att några nte behagade dyka upp!!! Blev 7-18 så den helgen var jag slö.

Efter nyår har jag mest pluggat och myst med familjen och vart inne och jobbat lite lite.


RSS 2.0