Melwins 3-årsdag i dag!!!

Jaaa, för det är ingen vanlig dag, nä för det är Melwns födelsedag hurra hurra hurra!!

Tänka sig att min lilla skrutt redn blivit 3 år.kan inte förstå att det redan gått tre år sedan jag fick min lilla plutt, tiden går så fort.

Melwin har redan öppnat sitt första paket där fick han ett ritbloock och färgpennor, Thea var s hjälpsam iooch hjälpte honom både öppna och måla ( tur han har henne) haha

NU skall vi strax ta på oss och gå och handla det sista inför kalaset. Skriver mer i kväll.

Fredagen den 2 juli!

I dag har mina tankar funnits hos min vän Hanna som haft en av sitt livs svårasta dag. Lilla godingen filip hade begravning idag. Lider så med Hanna och familj som förlórat sin solstråle. Känns så fel att en så fin kille lämnat oss.  Vila i frid Filip!

Ja, idag har jag och barnen varit och shoppat skor till Thea blev 2 sandaler ett att ha hemma och ett poar att ha på förskolan, sedan blev det ett par tygskor och ett par finskor. sedan gav vi oss ut i solen igen och köpte oss 2 liter jordgubbar som vi smaskade i oss. sedan bar det iväg till Vänersborg. Vi skulle tagit tåget, MEN det går inga tåg nu på sommaren pga ombyggnaden av rälsen :( Så vi fick ta bussen till Vänersborg där vi köpte fler jordgubbar som vi skall äta i morgon på Melwins 3 årsdag!!! Sedan gick vi och käkade lunch blev korvmojen:D De åt upp allt och vi gick för att köpa oss en godis och en påse skruvar till fredagsmyset.
Efter detta tog vi busse hem där de små slagskämparna sommnade sött i sina sängar.

När Älsklingen kom hem från jobbet gosade vi lite innan jag åkte iväg til Therese för att ta med henen och kika på dennya lägenheten vi skall flytta till snart. Hon tyckte som jag att den var fin. De som bor där nu är riktigt treviga oh de erbjöd oss köpa deras garderob + badrumsmöbler så vi slipper köpa det när vi flyttar in. Det tackar man inte nej till ju.

Efter kiken på lägenheten gick vi och köpte oss en varsin glass, mycket svalkande och gott.  Efter vår fika stund åkte jag til Jätten och shoppade lite mat till mig och Tussen och det hon skulle ha körde jag hem till henne, tyckte det var elakt att hon skulole gå och handla när jag lika gärna kunde shoppa det åt henne ju.

Väl här hemma åt vi mat när jag kom hem Thea coh micke åt grillad kyckling och jag smaskade i mig kamben. Skönt att slippa laga middag :D

Efter maten åkte micke och tankade och med sig hem hade han glass mummsigt :)


Nä mina kära läsare nu ska jag go och mysa med Thea i soffan.


1 Juli!!!

Ja nu har jag gjort mig i ordning och skall försöka sova några timmar innan ungarna vaknar:D
Men fått gjort mycket nu :)Senare  i dag ska jag packa in melwins födelsedags presenter så det är gjort.
 blir mer skrivande senare i dag:D

Natti natti :D

RSS 2.0